İLİŞKİLERİMİZİ UPDATE ETMEK

Update İngilizce bir sözcük Türkçesi yenilemek.

Update sözcüğüyle ilk Tuğrul Türkeş Bey’in açıklamalarında tanıştım. Hatta birazda eleştirmek için bahane aradığım dönemlerimde ve kendisine karşı önyargılarımdan dolayı çok eleştirilmiştim. Zaman gerçekten birçok olumsuzluğun ilacı gibi zaman herkesin birbirini sağlıklı değerlendirebilmesine en büyük yardımcı olan şey…

Geçenlerde kanal D de Abbas Güçlü ile yapmış olduğu programı izledim. Programı seyretmeyenlere tavsiyemdir link veriyorum seyretsinler.

http://www.kanald.com.tr/programlar/guncel/abbas-guclu-ile-genc-bakis/bolum/19-11-2014-tugrul-turkes

Seyrederken bir vatandaş gibi seyretmeye karar verdim ve inanın bu programdaki samimiyeti, içtenliği konulara hakim olması açısından çok beğendim. Açıkçası Tuğrul Bey’e ilk defa bir seçmen gözü ile bakmıştım. Vatandaşın olumlu etkileneceği kanaati bende oluştu. Öncelikle başarılı bir program olması açısından Tuğrul beyi kutluyorum.

Bu çeşit programlarla vatandaşla ve gençlikle kısa sürede buluşabiliriz. Demek ki bizi anlatacak çok kişilere ihtiyaç var. Dedim ya bu dönem MHP’yi başarıya getirmek kadar, AKP gerçeğini millete iyi anlatım tek başına iktidar olmaktan uzaklaştırmak da çok önemli.

Bu sonradan telafisi ve tamiri olmayacak sürece girdiğimiz için hayati önem taşıyor…

Ülke gerçekten diktatörlüğe doğru gidiyor.

Bu gün eski bir AKP’li vekil güya cumhurbaşkanı Tayyip’e hakaret etti diye paldır küldür gözetim altına alındı.

Yetmedi ,AKP militanları önceden anlaşılıyor ki adliyeye yerleştirilmiş adamı polisin yanında ağır darbelerle dövdüler.

Sonrada tutuklandığını yine haberlerden öğrendik!

Başlı başına şov nitelikli, korku salma içerikli bu tutum önümüzdeki günlerde kimin başına neler gelebileceğine dair önemli bir işaret ve kanıttır..!

Demek ki MHP ye gönül vermiş herkes nefsini bir kenara koyacak ve birbirine sarılacaktır, sarılmalıdır.

AKP’li bir üye, ilçe başkanı, il başkanı, taraftar idari olarak emirlerinde çalışan emir eri memurlardan zulüm görmek istemeyenler ilk iş yarın MHP de hiç sevmediği ya da kavgalı olduğu insana gidip sarılsın derim…