Eylem Tok'un iade davasında yeni gelişme Eylem Tok'un iade davasında yeni gelişme

İş ve inşaat makinaları, yeni teknolojiler, yeni motorlar, yeni pazarlar ve yüzleriyle istanbul'da

KOMATEK 2024, 29 Mayıs - 1 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde 17. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. İstanbul, 16 milyon nüfusu ve tarihi konumu ile sadece Türkiye’nin değil, Kuzey Afrika, Orta Doğu, Balkanlar ve Türkî Cumhuriyetlerinin de en önemli sanayi yerleşimidir.

Kato1

Son yıllardaki global koşullar, çevre bilincinin öne çıkması, motor teknolojilerindeki gelişmeler ve daha temiz yakıtlarla çalışan makineler ile birlikte ortaya çıkan yeni makine ve teknolojiler kullanıcıların ve sektörün ilgisini çekmektedir. Elektrikli motorlar, hidrojenle çalışan motorlar ve 2023 yılı 1 Ocak itibariyle yürürlüğe giren Euro 5 motorlar piyasaya çıkmış olup bunların tamamını KOMATEK 2024'te görmek mümkün oldu.

Kato3
Katılımcı firmalar arasında yer alan Mekalift A.Ş., Türkiye ve Orta Asya distribütörlüğünü yürüttüğü ünlü iş makinası markaları KATO, FARESİN, MECALAC ve SMARTLIFT ile fuarda açık alanda ve iç alanda iki büyük stantla yer aldı. Orta Asya, Rusya ve Türkiye iç piyasadan müşteriler katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Japonya’dan KATO’nun, İtalya’dan FARESİN’in temsilcilerinin de katıldığı fuarda, Mekalift'in standına ilgi büyüktü.

Kato4

Habererk olarak biz de Mekalift A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakaya’yı standında ziyaret edip çalışmaları hakkında bilgi aldık.

Kato6

Editör: Habererk Com