İletişim Başkanlığı koordinasyonunda bir ay sürecek Cumhurbaşkanlığı İstanbul Yeditepe Konserleri’nin altıncı gününde, Coşkun Sabah ve Işın Karaca dinleyicisiyle buluştu.

Cumhurbaşkanlığı ve İletişim Başkanlığı resmi YouTube kanalında yayınlanan konser, saat 21.00’de başladı.

Yayın sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Coşkun Sabah, “Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel halk hizmeti için. Halkı morallendirmek, müzikten yoksun bırakmamak, bizi sevdiklerimizle buluşturmak, bence çok çok iyi bir düşünceydi. Yürekten kutluyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum Cumhurbaşkanımıza” dedi.

Işın Karaca ise “Bu zor günlerde müzisyenine, sanatçısına sahip çıkan çok kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz sevgilerimizle bu geceye başlıyoruz.” sözlerine yer verdi.

Karaca, geçtiğimiz günlerde, “Ocak ayında deprem oldu, her şey durduruldu, işler iptal oldu, biz ocak ayında çalışmadık. Şubatta şehitlerimiz vardı, yine çalışmadık. Mart ayında pandemi vurdu. Benim 1 Ocak’tan 10 Mart’a kadar 26 konserim iptal oldu. Şimdi yaz konserlerimi hiç saymıyorum. Sadece bu döneme ait bir durum değil işte” ifadelerini kullanmıştı.

Devam eden İstanbul Yeditepe Konserleri’nde yaklaşık 60 sanatçı sahne alacak ve konserler her gün saat 21.00’de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı YouTube kanalından yayınlanacak.

Editör: İlayda Şimşek