Sosyal medya hesabından açıklama yapan Türk, “söz konusu olay yeni ortaya çıkmadı, yaklaşık 10 senelik bir mevzu…. Kimse beni aylık 10.000 dolar maaş alan milletvekilleriyle karıştırmasın.” Dedi. Ayrıca görüşmeye MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi ile gittiklerini de vurguladı.

GEÇMİŞ DÖNEM MHP RİZE İL BAŞKANI ZEKİ MAYİ İLE GİTTİK!

Sedat Peker’den 10.000 TL aldığım üzerinden yeni bir tezvirat başladı. İlgisini çeken samimiyetle aslını merak edenlere izah etmek isterim ki; söz konusu olay yeni ortaya çıkmadı, yaklaşık 10 senelik bir mevzu. Ayrıca hiçbir şeyin ortaya çıktığı yok çünkü gizli değildi. FETÖ’nün kumpas davaları sonucu uzun yıllar cezaevinde haksız yere tutulmuş Sedat Peker’e iki oğlum ve geçmiş dönem MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi ile birlikte geçmiş olsun ziyaretine gittiğimizde yapılan sohbet sırasında Gürcistan Acara bölgesinde yoksulluk altında kalan soydaşlarımızın bir yandan milli kimliklerini koruma bir yandan dinlerini öğrenme mücadelesinden bahsederek ve Türk milliyetçileri burayı cemaatlere terk etmemeli diyerek orada Türk Milliyetçilerinin bireysel olarak neler yaptığımızdan bahsettiğim sırada Sedat Peker bu bölge için kendisinin ne yapabileceğini sorduğunda orada yapımı devam eden bir cami tadilatı olduğunu, imkansızlıkları konuştuğumuzda yardım etmek istediğini söylemesi üzerine bahsedilen olay yaşanmıştır.

“KİMSE BENİ AYLIK 10.000 DOLAR MAAŞ ALAN MİLLETVEKİLLERİYLE KARIŞTIRMASIN”

Kimse beni aylık 10.000 dolar maaş alan milletvekilleriyle karıştırmasın. O konuşmada hukuk fakültesi bitmek üzere olan oğluma da ruhsatını aldıktan sonra ofisini hediye olarak ben açmak isterim, vekaletimi de veririm dediğinde bunun gazeteciliğin yanı sıra siyasi ve ideolojik mücadelemi gölgede bırakmak isteyenler tarafından argüman olarak kullanılabileceği düşüncesiyle teşekkür ederek kabul etmedim.

BEN SADECE ARACILIK YAPTIM!

Ben, Sedat Peker’den 10.000 TL almadım, soydaşlarımızın yaralarına merhem olmak üzere gönderilen bu rakamı ulaştırmak üzere aracılık yaptım. Hatta 10.000 dolar diye konuşulup 10.000 TL gelmesi üzerine de orada bulunan soydaşlarımıza, bu minvalde çaba sarfeden mücadele arkadaşlarımıza mahçup olmamak için söz konusu cevap videosunu çekmiştim.

DİĞER MUHATAPLARA DA SORABİLİRLER…

Allah aşkına gizli işler böyle mi olur? Konunun şahitleri yaşamaktadır, aksini düşünenler teyit etmek için diğer muhattaplara bu soruyu yöneltebilirler. Ki şahsıma dair bir talebim olacak olsaydı, oğluma yapılan jesti kabul eder veyahut haber siteme reklam olarak talepte bulunur, sorana da faturası kesilmiş vergisi ödenmiş reklam der geçerdim. Fakat bizler, başkaları gibi, önce kendi menfaatini düşünebilen kimselerden değiliz! 

acıklama

Editör: Habererk Com