Romantik filmler, romantik ilişkiler, güzel sözler,… benim için diyorsanız, en romantik 6 burç açıklandı. Dikkat edin! Romantik bir ilişki için partner seçimine özen gösterin.

BALIK (19 Şubat - 20 Mart)

Duygusal olan Balık burçları aynı zamanda romantizmde de doruk noktasında yaşarlar. Partnerlerine duygusal destek sağlamak, romantik sürprizler yapmak ve anlamlı bağlar kurmak konusunda iyidirler.

BOĞA (20 Nisan - 20 Mayıs)

Lüks ve şatafatı seven Boğa burcu kişileri bunu ilişkilerinde romantizme ek olarak kullanmayı severler. Duygusal bağlarının güçlü olmasını isterler. Partnerlerini şımartmayı da severler. Romantizmi somut ve dokunaklı şekillerde ifade etmeyi severler.

YENGEÇ (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç burcu, duygusal bağlar kurmada uzmandır. Sevdiklerini korumak ve sahiplenmek konusunda eğilimlidirler. Romantik anlar ve aile değerleri onlar için önemlidir.

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim)

Teraziler, denge ve uyumu ararlar. Romantizmin güzellik ve estetik ile uyumlu olduğuna inanırlar ve o şekilde davranırlar. Özel anlar yaratmak, romantik ortamlar oluşturmak ve ilişkilerini dengelemek konusunda iyidirler.

AKREP (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrepler yoğun ve tutkulu bir doğaya sahiptir. Sevgilerini ve aşklarını yoğun olarak yaşamayı severler. Romantizmi derin bağlar ve duygusal yoğunlukla ifade etmeyi tercih ederler. Gizemli ve tutkulu romantik deneyimler sunabilirler.

YAY (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay burcu maceracı ve özgür ruhlu olsa da, romantizmi özel ve anlamlı anlarla ifade edebilirler. Eğlenceli ve sürpriz dolu romantik deneyimler yaratmak konusunda yeteneklidirler.

(Kaynak: Cumhuriyet Gazetesi)

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı