2011 Yılında MHP’de değişim hareketi ile başlayan; MHP’de malum kongreler sürecinin sonunda, Sayın Meral Akşener liderliğinde İYİ Parti kurulmaya zorlandı.

Bazılarının dediği gibi İYİ Parti (-7-) aylık bir parti asla değildir. Kuruluş aşamasında İYİ Partiyi (-7-) aylık parti sanan kişiler Kurucular Kurulunda, Genel İdare Kurulunda yer alıp, Milletvekilliği listeleri de, İYİ Partiyi (-7-) aylık parti sananlarla, akçeli işler ve ahbap çavuş ilişkisi ile oluşturulunca başka nasıl bir sonuç çıkabilirdi?

Ancak hiç kimsenin bu ülkenin umudu ile oynamaya, dalga geçmeye hakkı yok olamaz. Sayın Akşener istifa etmesin diye kapısında nöbet tutulmamalıydı. Biz Sayın Meral Akşenere güvendik, inandık, ülkenin umudu, yarınların teminatı olarak gördüğümüz için destek verdik. MHP Genel Başkanlığı adaylığına razı olması için evine kadar gidip, olmalısınız, bu ülkenin size ihtiyacı var diyenlerden biride benim.

Bu süreçte Asla ama Asla parti kurma öz yuvamızdan kopma amacımız yoktu. Şimdi şu soruyu sormadan edemiyorum. Cidden koptuk mu, koparıldıkmı?

Eğer koparıldık ise; siz bu oyunun içinde iseniz bu dava için ölenlerin, yetim kalanların, okulundan, işinden olanların vebali için aday olmayın. Yeter ülkücülerin size inananların vebalini artık almayın. Yok eğer sizde bizim gibi bir rüzgara kapıldıysanız. ADAY OLMAK ZORUNDASINIZ. BU VEBALİN ALTINDA KALAMAZSINIZ. ANCAK VE ANCAK BU KUMPASI KURANLARDAN ÖNCE PARTİYİ, SONRA ÜLKEYİ TEMİZLEMEK ZORUNDASINIZ.

Size olan güvencimi ve inancımı kayıp etmek istemiyorum. Kendi adıma değil, ülke adına, yarınlar adına kayıp etmek istemiyorum. Çünkü gelinen süreç ortada, ya umutlarda biterse ne yaparız? Noktasına geldik.

İYİ Parti kuruluş aşamasında %20 lerle yola çıktı.

Siz Cumhurbaşkanlığında ikinci tura kesin kalacak gücündeydiniz. Ne oldu?

Tekrar net söylüyorum, kendi adıma asla değil, ülkenin yarınları için endişe edenler adına ne olduğunu cevaplayacak iseniz, aday olun ve önce İYİ Partiyi bu ne oldulardan temizleyin, sonra ülkeyi…..

Eğer Ne oldunun cevabını ülke adına, mutlu yarınlar adına vermeyip, beklentileri karşılamayacaksanız lütfen aday olmayın, güzel yarınlar, mutlu başarılı nesiller, dünya lider ülkeler sıralamasında, eğitimde, sağlıkta, adalette, milli gelir dağılımında ilk sıralara oynama hedefi olan bir TÜRKİYE CUMHURİYETİ için, iktidara aday olmayacaksanız, bu kadroları göreve getirmeyecekseniz lütfen aday olmayın, böyle düşünen ülkücülerin, bu ülke için canını, kanını verenlerin duyguları ile lütfen oynamayın….