Uşak’ta CHP’ye katılan 250 kişi, Özkan Yalım’ı destekleyeceklerini açıkladı.

İYİ Parti’de istifalar devam ediyor. Uşak’ta 250 kişi, partilerini bırakıp CHP’ye geçti. CHP’ye yeni katılanlar arasında İYİ Parti’nin eski adayları ve yöneticileri de vardı. Onlara CHP rozetleri takıldı.

CHP Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan, Uşak’ın daha iyi bir şehir olması için çalışacaklarını söyledi. “Uşak, Cumhuriyetin doğduğu yerdir. Şehrimizin gelişmesi ve tanınması için çaba göstereceğiz. Uşak’ın kötü kaderini belediye başkan adayımız Özkan Yalım ve sizlerle değiştireceğiz. Uşak’ta halka hizmet edeceğiz” dedi.

CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, 31 Mart’ta seçimi kazanacaklarına inandığını belirtti. “Bu önemli görevi başaracağız. Bize katıldığınız için teşekkürler” dedi. CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Özkan Yalım’ın Uşak’ın sorunlarını meclise taşıdığını hatırlattı.

“Uşak’ta yolsuzluklara son vereceğiz. Halkın hakkını çalanlardan hesap soracağız. Çaldıklarını geri alıp halka iade edeceğiz. Bizim hedefimiz 5’li çete değil, herkesdir” diye ifade etti.

Eski TBMM Başkanı muhtemel anayasa değişikliğini değerlendirdi Eski TBMM Başkanı muhtemel anayasa değişikliğini değerlendirdi

Kaynak: birgün