Kısmetse Olur yarışmasından elenen yarışmacı Furkan Can Ağca, program hakkında açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Programda halkın sevdiği kişilerin parlatıldığını, (Bu kişilerin Aybüke, Tolga ve Sedat olduğunu belirtti.) sahnelerde onlara daha fazla yer verildiğini, programdaki tartışmalar esnasında onlara söylenen şeylerin yayımlanmadığını söyledi. Aynı yarışmadaki Tolga Kandemir isimli yarışmacının ifşalarının çıktığını ve bunun programa asla yansıtılmadığını dile getiren Furkan Can Ağca sosyal medya hesabındaki canlı yayınlarında program hakkında konuşmaya devam ediyor.

WhatsApp Image 2023-01-13 at 14.20.34

NE OLMUŞTU?

Furkan Can Ağca'nın geçmişte kız arkadaşına şiddet uyguladığı ve müstehcen fotoğrafları ile şantaj yaptığı, ikilinin bu nedenle davalık olduğu söylentileri gündemdeydi. Bu haberin ardından program yetkilerinin Furkan'ı diskalifiye etme kararı aldıkları iddia edildi.

Bu iddiaların ardından Furkan Can Ağca instagram hesabından yaptığı açıklamada ''programın kurgu olduğunu söylemesi'' üzerine diskalifiye edildiğini açıklamıştı.

Editör: İlayda Şimşek