Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.Vatan olmadan hiçbiri olmaz.Çok kritik dönemler yaklaşırken, vatan ortak paydası dışında, başka gayeler ve kırmızı çizgiler, 1'in yanındaki 0 gibi kalırlar.

Şahsi ego ve mezhepçilik politikasının bizleri getirdiği nokta ortada.Her sıkıntısını çektiğimiz, maddi ve manevi zararlarını gördüğümüz, suriye meselesinde, terör örgütleri kadar, muhattap değiliz asli unsurlarla.

Amerika'nın Arap baharı için, komşularımızla papaz olmamız, milyonlarca mülteciyi ülkemize almamız, ve ortada bırakılıp, ne İsa'ya ne musa'ya yaranamamız doğal olarak ortada bırakanların ve karşısında yer aldığımız doğu blokunun umrunda olmaz.Devletler duygusal değil, realite üzerine karar alır.

Sadede gelmek gerekirse, buhranlı ve tehlikeli dönemlerin yaklaştığı günlerin arifesinde, vatanımız için ne gerekiyorsa elimizi, hatta başımızı taşın altına koymamız gerekiyor.

Bir boşluk var.Bir alternatif lazım.

Cıa kuklası partinin alternatif olamayacağı kesin.İşgal altındaki Başbuğ emaneti baba ocağımız da şuan mümkün görünmüyor.Göle su gelene kadar kurbağanın gözü patlar misali, vatan tehlikedeyken, oturup beklemek sadece zaman kaybı olur.

Milliyetçisini, ulusalcısını, samimi dindarlarını, ortak paydamız vatan diyen herkesi, Irak-Suriye gibi olmak istemiyoruz diyen herkesi, buluşturacak ve birleştirecek bir oluşum, bir parti acilen kurulmalı.

Yarın çok geç olabilir.