Keçiören İlçe Belediye Başkanlığı için CHP'nin adayı Mesut Özarslan, başlangıçta zorlu bir mücadele gibi görünen süreci, ülke genelinde örnek gösterilecek bir değişime dönüştürme potansiyeline sahip. Özarslan'ın adaylığı, CHP içinde büyük bir sevinçle karşılanırken, AK Parti için ise kabus gibi bir duruma işaret ediyor.

 Mesut Özarslan, CHP'nin Keçiören Belediye Başkan adayı olarak ön plana çıkıyor.

Can Atalay ve Osman Kavala serbest bırakılsın diyen Abdulkadir Selvi'ye MHP'den yaylım ateşi Can Atalay ve Osman Kavala serbest bırakılsın diyen Abdulkadir Selvi'ye MHP'den yaylım ateşi

Uzun yıllar AK Parti'den yönetilen Ankara Keçiören Belediye Başkanlığı'nın artık CHP'ye geçmesi, partiler arasındaki dengeleri değiştiriyor. AK Parti'nin uzun yıllardır milliyetçi köklerinden gelen Turgut Altınok ile yönettiği Keçiören'e CHP'nin yine milliyetçi bir aday göstermesi, seçim dinamiklerini CHP lehine çeviriyor.

Özarslan'ın adaylığıyla birlikte, AK Parti'nin "Keçiören elden gidiyor" gibi endişeleri, halkın başlangıçta anlam veremediği ancak Özarslan'ın kararlı ve mantıklı söylemleriyle kısa sürede gönülleri fethetti. Sosyal medyada Özarslan'ın tutarlı duruşuyla Keçiören halkından büyük destek aldığı anketlere yansıdı.

Editör: Habererk Com