Şehit Sinan Ateş'in katledilişinin arka planı ortaya çıktı! Gazeteci canlı yayında tek tek açıkladı Şehit Sinan Ateş'in katledilişinin arka planı ortaya çıktı! Gazeteci canlı yayında tek tek açıkladı

MHP, 17 Mart 2024’te 14. Olağan Büyük Kurultayını gerçekleştirecek. Bu kurultayda, Genel Başkanın yanı sıra, 75 kişilik MYK ve 9 kişilik MDK üyeleri belirlenecek. Kurultay sonrasında, MYK’dan seçilen 15 kişi Başkanlık Divanını oluşturacak. MHP, hem 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyor hem de kurultay için çalışmalarını sürdürüyor.

Parti, kurultay öncesinde ilçe kongrelerini 27 Eylül’de, il kongrelerini de 18 Kasım’da tamamladı. Kurultayın sloganı ve teması “Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk. Ülkeye sevda, ülküye yemin” ve “Ülkümüz ömür boyu candan öte” olarak belirlendi. Kurultayda, 25 yedek MYK ve 5 yedek MDK üyesi de seçilecek.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, kurultaydan bir hafta önce son kez MYK ve MDK toplantısı yaptı. Bu toplantıda, önceki kurultaydan bu yana yapılan faaliyetler ve seçim çalışmaları değerlendirildi. Bahçeli, MYK ve MDK üyelerine teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi