MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, ‘‘İstanbul’u Cumhur İttifakı ile kucaklaştırmak için MHP İstanbul’un her köşesinde.’’ diye konuştu.

Müsavat Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye 'tebrik' yanıtı Müsavat Dervişoğlu'ndan Bahçeli'ye 'tebrik' yanıtı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aksu, şimdiki İBB yönetiminin beş yıldır İstanbul’u depreme karşı hazırlama sözünü tutmadığını, dönüşüm ve sosyal konut yapma vaatlerinin gerçekleşmediğini, daha önce başlatılan hizmetlerin yarım kaldığını, şehir içi ulaşım için başka çözümler sunamadığını, Ulaştırma Bakanlığının İstanbulluların yardımına koştuğunu ifade ederek; “İstanbullular 31 Mart’ta sözlerini yalanlayanların ve milleti önemsemeyenlerin cevabını sandıkta verecektir. Büyükşehir ve tüm ilçelerde İstanbul’u Cumhur İttifakının hizmet anlayışı ile tanıştırmak için Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul’un her yerinde çalışmalarını sürdürmektedir.” dedi.

KRİZ UMUT EDENLERE, KAOS İSTEYENLERE İZİN VERMEYECEĞİZ

Genel Başkan Yardımcısı Aksu; son zamanlarda milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak için yapılan gizli oyunlara, terör yoluyla oluşturulmaya çalışılan karmaşa ve kaosa dikkat çekerek, seçimlerin barış içinde yapılacağını, demokratik mücadeleyi gölgelemeye çalışanların, terör ve şiddet yoluyla süreci kötüye kullanma çabalarının başarısız olacağını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Aksu, terör, bölücülük, demokrasi ve Cumhuriyet düşmanlığı yapanların 31 Mart’ta milletin iradesine boyun eğeceklerini söyledi. Aksu, “CHP’li İmamoğlu, Türklüğünü unutup Atatürk’ün düşmanlarıyla işbirliği yaptı. İstanbul’u CHP ve DEM’cilerden kurtarmak vatan görevimizdir. 31 Mart’ta milletimiz sandıkta Cumhur İttifakını seçecektir.” dedi. Aksu, eski Bakan Murat Kurum’un İstanbul için en iyi aday olduğunu belirtti. Aksu, “İstanbul’u hep birlikte kalkındıracağız. Merkezi ve yerel yönetimler uyum içinde çalışacak. Mahalli idarelerle MHP’nin ve Cumhur İttifakının hizmetlerini göstereceğiz. Cumhur İttifakıyla İstanbul ve Türkiye kazanacak.” dedi.

Kaynak: bengütürk