Türkiye genelinde 3 bine yakın mağazasıyla hizmet veren Migros, yeniden denizlere açıldı. Tatil sezonunun açılmasıyla  Ege koyları başta olmak üzere kara bağlantısı olmayan bölgere de hizmet verecek Migros Deniz Market bir ilki de gerçekleştiriyor.

Yaz aylarını Ege koylarında geçiren müşterilerinin ihtiyaçlarını gerçek mağaza ortamında ve hızla karşılamak amacıyla kurulan Migros Deniz Market, 45 metrelik boyu, 168 metrekarelik satış alanıyla birebir Migros mağazası formatıyla suya indi. Her noktadan ulaşılabilirlik hedefiyle hayata geçirilen Migros Deniz Market, yaz süresince haftanın 7 günü Fethiye Şövalye Adası ile Göcek’te bulunan adalara ve kara ulaşımı olmayan koylara hizmet verecek.

Migros Deniz Market’te 3.500’den fazla ürün çeşidi bulunuyor. Geçtiğimiz yıl dünyada ilk olan ‘Deniz üstü Bulut Mutfak’ hizmetiyle büyük beğeni alan Migroz Deniz Market, bu yıl da çok beğenilen pizzaları ve yepyeni taze yemek çeşitlerini müşterileriyle buluşturacak. Bu hizmetinin yanı sıra Migros müşterileri kaliteli, taze ve uygun fiyatlı birçok farklı menüye denizde de ulaşabilecek.

Türkiye’nin taze balık tüketimini arttırmayı hedefleyen Migros, tekneden-reyona sistemiyle temin ettiği balıkları Migros Deniz Market müşterilerine de ulaaştırıyor. Migros, Deniz Market tezgahında 15 balık ve çok sayıda deniz mahsulü çeşiti bulunuyor.

Süpermarket konseptini denize taşıyan Migros Deniz Market’te paketli meyve-sebze, et ve şarküteri ürünlerinin yanı sıra, günlük ekmeğe, tekstil ürünleri, deniz malzemeleri ve sıcak yaz günlerinin en önemli ihtiyacı olan buza kadar her türlü ihtiyaca cevap veriliyor.

Migros Deniz Market, İngilizce bilen personelleri ve özel tasarlanmış denizci kıyafetleri ile ayrıcalıklı hizmet sunuyor. Migros müşterileri, Deniz Market’in botları ile mağazaya giderek alışverişlerini kendileri de yapabiliyor. Migros Deniz Market’in lokasyonu, denizcilerin kullandığı aplikasyonlarla uyumlu olarak akıllı telefon ve tabletlerden anlık takip edilebiliyor.

Editör: Yadigar Hanım