Geçmişten bugüne aktarılan tarihi bilgilerde kitaplarda dergilerde hep öğütler veriliyor , hak yemeyin milletin yetimin malına sahip çıkılmasını anlatıyor.

Yediğiniz ekmeğe ihanet etmeyin, yaşadığınız ülkeye sahip çıkın bölücülük yapmayın nasihatları veriliyor , bütün bunlara Müslüman olmayan topluluklar daha fazla sahip çıkıyor.

Bütün öğüt ve nasihatlar müslüman toplumlara Allah'ın buyruklarına tam itaat edin , birlik ve beraberlik içerisinde yaşayın diyerek , Allah'ın ipine sıkı sıkı sarılın birlik olursunuz nasihati veriyor .

Geçmişte verilen öğütler nasıl başlarmış ;
Oğlum yukarıdakiler soymaya başlarsa , soygun ve haram yukarıdan başlar aşağıya doğru sirayet eder,oradan topluma yayılır derlermiş.

Bu işler topluma organize bir şekilde sirayet ederse, önce oğullar hırsızlığı yolsuzluğu babadan öğrenirmiş , tıpkı şimdi yaşadığımız gibi ,eğer bu organize devam ederse, ne devlet ne vatan , nede din kalırmış , bugün geldigimiz nokta , bu sözler geçmişte vaaz eden din adamlarına aittir.

Tabii bugün geldigimiz nokta nedir?
Müslümanlar koyun gibi yönetilmektedir ...
Ne ilim kalmış , ne idrak ...
Kitaplara inanan kalmamış ...
Ne Allah'ın emirleri ...
Ne peygamberin öğütleri ...
Ne Ata sözleri ...
Bu düzene uygun fetva makamlarıda bulmuşlar, düzenleri şimdilik devam etmektedir.

Hırsız , bakanların çocukları...
Rüşvetci , itibarlı işadamı...
ARSIZ , ülkenin bakanları...
Soytarı , bugünün fetvacıları olmuştur.

Her televizyon kanalında bir hoca efendi ...
Ne Allah'ın emri geçerli, nede peygamberin öğütleri , varsa yoksa hoca efendi...
Koyuna dönüştürülmüş seçmen yığını ...
Sonuçta ne oluyor ?
Allah'ın emri ile alakası olmayan AKP zihniyeti, kendini Allah'ın emri gibi tanıtıyor ...
Allah'ın kitabını umut görmeyenler , uydurdukları ile amel ediyor...
Bilerek veya bilmeyerek unuttuğu Allah'ın yasaklarının yerine, televizyonlarda veya köşe başlarında bulduğu , hoca Efendi'nin pazarlama yaptığı dini , din kabul eden bir topluluk haline geldik.

İşin en önemli tarafı Allah'ın dinini , kendi emelleri için alet eden hoca efendiler , bu toplumun vebalini nasıl çekeceklerdir.

Allah insanları şaşırtıği zaman ancak bu AKP iktidarının fetvacıları kadar şaşırtır , toplumumuza rüşvetciyi haklı , hırsızı güçlü , bebenin yetimin malını gözgöre göre yiyenlere haklı fetva verenleri Allah kahredecektir.

Ben sadece verilen öğüt ve nasihatlar ile günümüz haram helal ilişkilerini yazıyorum.

Şimdi fetva sahipleri kendisini besleyen partilere göre , helal veya haramı belirliyor , Allah'ın kitabından peygamberin öğretisinden değil , yallandığı sofraya göre takılıyor , toplumda bunları örnek alıp ona göre hareket etmektedir, nasıl olsa sürü haline getirilen müslümanlar , gözleri açık uyumaktadırlar.

Portekiz hristiyan bir Ülkedir , başbakanları rüşvet ve yolsuzluktan 21 yıl ceza aldı, Müslüman Türkiye'de değil bakanlar , oğulları bile fetvalarla affedildi .

İspanya prensesi yolsuzluktan 19 yıl ceza aldı, Türkiye'nin Kralı'nın oğlu polise ifade vermeye bile gitmedi!.

Müslümanlara nasihat boşuna veriliyor.

Allah yardımcımız olsun

HABİB YALÇIN