Operasyon kapsamında Erdal Acar da dahil pek çok isim gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 119 kişiden 31'i bugün adliyeye sevk edildi.

Öte yandan oyuncu Erkan Petekkaya, Aylin Coşkun, Kurtlar Vadisi'ndeki Polat Alemdar rolüyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz ve eski futbolcu ve spor yorumcusu Sinan Engin'in yanı sıra birçok isim soruşturma kapsamında ifadeleri alınmak üzere Emniyet'e çağrılmıştı.

NECATİ ŞAŞMAZ HAKKINDA NAFAKA İDDİASI

Ünlü isimlerin olayla bağlantısı merak konusu olurken olayın perde arkasına ilişkin yeni ayrıntılar da gün yüzüne çıktı.

Necati Şaşmaz'ın örgütle bağlantısındaki 'nafaka' iddiası ayrıca dikkat çekti.

ÜNLÜLER ARASINDA UZLAŞTIRMA MASASI

Öte yandan Sarallar operasyonu hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ünlülerin neden Emniyet'e ifade vermeye çağrıldığıyla ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

NTV'de yer alan habere göre, örgütün iş dünyasının ve sanat camiasının aralarında anlaşmazlık yaşayan ünlü isimlerini uzlaştırmak amacıyla mahkeme kurduğu öne sürüldü. İddiaya göre, örgüt lideri Erdal Acar anlaşmazlıkların çözülmesi için komisyon karşılığında görüşmeler yapılmasına önayak oluyordu. Görüşme masasına çağrılıp uzlaşmaya varmayan kişiler ise Acar tarafından tehdit edilerek yıldırılmaya çalışılıyordu.
 

Editör: Gökçe Sevim