CHP HABERİNİ OKUMAK İÇİN RESME TIKLAYABİLİRSİNİZ

Odatv’de yer alan habere göre; Kahramanmaraş merkezli depremde bütün şehir neredeyse enkaza döndü. Yıkılan binalar arasında AKP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı'nın sahibi olduğu MELŞA inşaat şirketinin yaptığı binalar da yer aldı.

Şahin Avşaroğlu... İnşaat Mühendisi. 
1971 doğumlu, Kahramanmaraşlı...
Ve... AK Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı...
Eylül 2020’de ikinci kez başkan seçildi.
Sosyal medyayı aktif kullananlardan...
Ve fakat tüm hesaplarını kapattı... Deprem ile ilgili tek bir taziye bile paylaşmadı...
Neden?
Şöyle anlatalım...
Şahin Avşaroğlu MELŞA İnşaat’ın da sahibi... Kahramanmaraş ve çevresinde depreme dayanıklı son derece lüks ve pahalı siteler yapan bir şirket MELŞA...


Milyonluk daireler yani...
Mesela...
Badı Saba Konutları. Bir dairenin fiyatı 2.5 Milyon TL’den başlıyor...
Tanıtım yazısı şu:
“Badı Saba konutları sizlerle, kendiniz tam anlamıyla rahat ve konforlu hissetmenizi sağlayacak iç mekan tasarımları sunuyor.
İç mekan kullanımına özen gösterilen Badı Saba Konutları’nda  incelikle düşünülmüş detaylar, estetik tasarım ve fonksiyonel uygulamalar ile sıra dışı bir yaşam alanının kapılarını sizler için aralıyor.
Toplam 28 işyeri ve 140 konuttan oluşan daire kullanımlarının 3+1 (171 m2) ve 4+1 (190 m2) olmak üzere değiştiği, her metrekaresiyle işlevsel plan tipleri sunan Badı Saba Konutları, farklı ihtiyaçlara yönelik etkili yaşam alanları ile günümüz yaşantısınız modern yansıması olarak yükseliyor.
Bad-ı Saba Konutları Projesi hakkında daha fazla detaylı bilgi almak için ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.”

Editör: Ali Özyiğit