TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem şarkıcı hem de oyuncu olarak gündemde yer almaya devam eden Öykü Gürman, ikinci sezonda Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin kadrosuna katılan etkili isimlerden birisi oldu.

Dizinin sezon başından bu yana yoğun geçen set programında başarılı bir performans ortaya koyan Öykü Gürman, yıllar önce Sen Anlat Karadeniz dizisi ile adım attığı oyunculuk mesleğinde gayet başarılı bir işi daha geride bıraktı.

Alparslan dizisinde İbrahim Yılan karakterinin eşi Öke Hatun olarak izleyicilerin karşısına çıkan Öykü Gürman, tarihi bir dizide bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı birisine hayat vermesine rağmen, başarılı bir süreç yaşadı.

İbrahim Yınal karakterini canlandıran Uygar Özçelik ile iyi de bir uyum yakalayan Gürman için Alparslan dizisi süreci bitti.

İbrahim Yınal karakterinin ölümü ile birlikte Alparslan dizisinde dengeler değişti. Bu yeni değişen dengeler içinde Öke Hatun karakterinin yeri yok.

Dizi ile ilgili yaptığı açıklamalarda heyecanını ve azmini sergileyen Öykü Gürman, zorlu sahnelerde yer aldığı çok farklı bir deneyim süreci yaşadı. Bu süreçte disiplini ile ekipten övgü alan Gürman için bir dizi oyunculuğu dönemi daha kapandı.

dizi2

Şarkıcı olarak sahnelerde yer almaya ve müzikleri ile hayranlarını coşturmaya devam edecek olan Gürman, yeni projelerde de ilerde çeşitli dizilerde yer alırsa şaşırmamak lazım.

Alparslan dizisi en azından oyuncu için at binme, ok atma ve dövüş sahneleri konusunda aldığı eğitimler ile bir kazanım olarak kariyerinde önemli bir noktada bulunacak gibi gözüküyor.

Uygar Özçelik ve Öykü Gürman’ın dışında dizinin kadrosundan ayrılanlar arasında; Umut Karadağ, Erdinç, Gülener, Barış Bağcı ve Devrim Saltoğlu gibi isimlerin de olduğu bilgisi basına yansıdı.

Editör: Merve Kankan