37 yaşındaki başarılı oyuncu Özge Özpirinçci Eylül 2021 yılında, kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile hayatlarını birleştirdi. Çiftimiz, 30 Kasım 2021 yılında kızları Mercan’ı kucaklarına aldılar. Kızları doğduğu günden beri, kızı ile kendisi ilgilenmeyi seçen Özge Özpirinçci ekranlar tarafından özlendi.

Şu sıralar Özge Özpirinçci, eşi Burak Yamantürk ve kızları Mercan ile birlikte Bodrum’da tatil yapıyor.

Tatili sırasında hayranı ile yaşadığı samimi ve sıcak diyaloğu sevenleri ile paylaştı Özpirinçci.

BluTV’de yayınlanan ‘İlk ve Son’ dizisinde Salih bademci ile başrolü paylaşan güzel oyuncunun hayranı, diziyi defalarca izlemiş. Diziyi çok beğenen kadın hayranı, Özpirinçci’nin yanına gelip fotoğraf çekilmek istemiş. Hayranını kırmayan oyuncu fotoğraf çekiminden sonra o ilginç istek ile gülümsedi.

Hayranı, Özge Özpirinçci’den dizide canlandırdığı karakteri gibi küfür etmesini istemiş. Hayranını kıramayan başarılı oyuncu olayı anlatırken şu ifadeleri kullandı: “Az önce mesleki hayatımdaki en güzel iltifatlardan birini aldım. Bulunduğum mekanda yan yana eğlendiğim bir hanımefendi yanıma gelip fotoğraf çektirmek istedi. Tabii ki dedim. İlk ve Son’u defalarca izlediğini ve çok sevdiğini söyledi. Teşekkür ettim. “Benim için bir kere s.ktr git” der misiniz? dedi. Önce kahkaha attım sonra aklıma Succession dizisinde oynayan ve her röportajında bundan bahseden Brian Cox geldi.

Twitter'i olmayan ve hala aynı mekanda eğlendiğim Hande Hanım çok teşekkür ederim. Bana kendimi çok güzel hissettirdiniz. Deniz'e de selam olsun.”

Güzel oyuncu şu ifaderi kullanarak duygularını anlattı; "Mesleki hayatımdaki en güzel iltifatlardan birini aldım."

küfür

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı