Ağıralioğlu, Habertürk’te katıldığı bir programda “Ait olduğumuz değerler dünyası itibariyle MHP ve AKP’nin değerler dünyasına aitiz daha çok” ifadelerini kullanarak İYİ Parti ile AKP ve MHP’nin ortak yönünü ön plana çıkardı.

TEPKİ İYİ PARTİ MECLİS ÜYESİNDEN

Büyükçekmece İYİ Parti Meclis Üyesi Özkalp Beyaz Yavuz Ağıralioğlu’nun “Ait olduğumuz değerler dünyası itibariyle MHP ve AKP’nin değerler dünyasına aitiz” sözlerine sert sözlerle cevap verdi.

Büyükçekmece İYİ Parti Meclis Üyesi Özkalp Beyaz şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti kurulurken bizimle değildiniz ama, 2 seneyi geçti partimizin milletvekili, yaklaşık bir sene Grup Başkan vekilliği, yaklaşık bir senedir de Parti Sözcümüz olarak görev yapıyorsunuz. Ben sizin bu geçen zaman zarfında İYİ Partiyi neden ve nasıl kurduğumuzu öğrendiğinizi düşünüyordum ama yanılmışım.

Ben şimdi size tane tane anlatayım; Biz MHP’de demokratik hakkımız olan "Kongremiz" yaptırılmadığı için, akabinde Başkanlık sistemiyle ilgili referandumda HAYIR tarafında (sanırım siz o referandum da EVET tarafındaymışsınız) olduktan sonra Demokrasi mücadelemize devam edebilmek, hem Güçlendirilmiş Parlementer Sisteme dönebilmek hem de Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı, Türk Milliyetçilerini İktidar yapabilmek için Milliyetçi, Demokrat, Atatürkçü, Kalkınmacı bir parti olarak İYİ Parti'yi kurduk.(Sizin gibileri milletvekili yapmak hiç aklımızda yoktu)

Emin olun ki bu partinin kurucu iradesinin ne AKP’nin ne de MHP’nin değerler dünyası ile alakası yoktur.

Bizim değerlerimiz Başkanlık Sistemine karşı durmak, Demokrasi, Bağımsız Türk Milliyetçiliği ve Eşitliktir. Yukarıda bahsettiğiniz partilerin bu gibi değerleri bizimle aynı değildir.

Lütfen kuruluş amaç ve ideallerimizi doğru öğrenip konuşmalarınızı o minvalde yapın, aksi halde biz sizi tutmayalım AKP ve onun genel Başkanı sizi kabul edecektir. Yolunuz Açık olsun..."

Büyükçekmece İYİ Parti Meclis Üyesi Özkalp Beyaz

Editör: TE Bilişim