Değerli Habererk okuyucuları aylar sonra tekrar yazma gereksinimi hissettim. Çünkü dün Twitter’da gezerken gördüğüm bir video beni çok etkiledi. O video üzerinden yazımı yazacağım. Ama öncelikle neden aylardır yazmıyorum onu açıklayım. Birinci sebep iş yoğunluğu. İkincisi ise Milliyetçi camianın karma karışık olması.

Google’da Sürgündeki Bozkurt nicimi kim almış kaynak göstermiş mi göstermemiş gibi ararken maalesef FETÖ’cü gazetecilerin Sürgündeki gazeteciler saçmalıklarını gördüm. O alçak vatan hainleri ile aynı adı kullanmak istemezdim. İnanın haberim olsaydı başka bir takma ad kullanırdım. Ama bu isim Milliyetçi camiada tuttu ondan değiştirmiyorum. Ben gerçek Sürgündeki gazeteciyim ve Milliyetçi sitede yazdığım için onu Sürgündeki Bozkurt olarak takma adımı belirdim ki ben de Bozkurttum. O hain FETÖ’cü alçaklarla ilgim olmayı bırakın tam tersi terörist vatan hainlerinin karşısındayım. Ülkesine ihanet edip fareler gibi kaçan hainler sürgün değil terörist kaçaklardır. Bizler ise sürgünüz. Onu da yazacağım ileride anlatacağım.

Ve buradaki Sürgündeki Bozkurt Habererk’in sahibi İsmail Türk Bey değildir. Bam başka bir gazetecidir. Zamanı geldiğimde kimliğimi de açıklayabilirim. Ama şimdi zamanı değil.

*

Neyse konumuza dönelim uzun bir açıklamadan dolayı.

Hemen ana konuma geleyim. Milliyetçi siyasetin dönekleri…

Twitter’da gezinirken izlediğim Milliyetçi siyasetçi Erhan Usta dikkatimi çekti.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 2017 Ekim ayında Barzani’nin skandal referandumu için şunları diyor:

“Şartlar oluştuğunda, tarih coğrafyaya dar geldiğinde misak-ı milli uyanacak, 81 Düzce'den hemen sonra '82 Kerkük, 83 Musul' deme hakkının önünde hiçbir güç duramayacaktır”

Ve MHP Milletvekilleri önce otururken sonra ayakta adeta avuçları patlayıncaya alkışlıyorlar. Bu alkışlayanlar içinde MHP Milletvekili bugün İYİ Parti Milletvekili Erhan Usta var.

Sonrasında 6 ay sonra 2017 Nisan ayında gerçekleşen Başkanlık rejimi anayasası değişikliğinde Erhan Usta’nın kendileri Hayır için çalışırken nasıl Evet için müthiş çalıştığını İsmail Türk Bey’in sosyal medya paylaşımında görmüştüm. Ayrıca Erhan Usta’ya Menzilci dediğini de Türk’ün paylaşımında okumuştum.

Ve Erhan Usta’nın İYİ Parti’yle ilgili sözlerini de sizlere hatırlatayım:

“CHP’nin çektiği HDP’nin İP’in (İYİ Parti) bazı partilerinde içerisinde yer aldığı bir bloklaşma bir ittifak var. Bunlar kendi takdirleridir. Bunlara bir seçim ittifakı haline dönüşür mü dönüşmez bilmiyorum, ama kendini ifade ettiği gibi ilkesel anlamda birer birlikte hareket etme anlamında birlikte hareket etme anlamında karşı tarafta bir ittifak var. Tabii çok acıdır ki bu ittifakı FETÖ’de destekliyor.”

*

Süleyman Soylu, Bahçeli, Numan Kurtulmuş’nun geçmişteki sözleri nedeniyle AKP’ye Saray’a nasıl geçtikleri konuşuluyor eleştiriliyor.

Erhan Usta gibileri de es geçmeyelim.

Bahçeli’nin yukarıda yazdığım Barzani referandumu sırasında açıklamasındaki MHP vekillerinin alkışlama resimleri ve Erhan Usta’yı da unutmayalım:

Milliyetçi siyasetin döneklerini yazmaya devam edeceğim.

Sadece İYİ Parti değil; MHP, BBP fark etmez…

SÜRGÜNDEKİ BOZKURT SADECE HABERERK'TE YAZAR!..

Editör: TE Bilişim