Ünlü oyuncu Saadet Işıl Aksoy, dün Bebek’te görüntülendi. Deprem felaketinden çok etkilendiğini söyleyen Aksoy, "Çok üzgünüz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz, ama böyle demek de biraz insanı kötü hissettiriyor. Oradakilerin yaşadıklarını düşününce, işin gerçeği bizim üzülmemizin pek bir önemi yok. Hayata devam etmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

ışıl aksoy

Sosyal medyada insanların normal yaşantısına hızla dönmesi tartışmaları hakkında da konuşan Saadet Işıl Aksoy, şu sözleri ifade etti:

"İnsan bu kadar toplumsal bir acı yaşayınca biraz birlik olma duygusu gelişiyor. Unuttuklarımızı bir hatırlayalım istiyoruz. O birliğin içerisinde de saygı duyarak hareket etmek lazım." 

"Böyle şeyleri konuşmak bile yanlış"

Bazı ünlü isimlerin reklam için deprem bölgesine gittiği iddialarını da değerlendiren ünlü oyuncu, şöyle konuştu:

"Böyle şeyleri konuşmak bile yanlış. Konuşulması gereken bir sürü şey varken, bunlar detay konuşmalar... Ayıp ya! O kadar büyük bir acı var, o kadar büyük bir mücadele var. 'O onu çekmiş, bu bunu çekmiş'. Çekiyorsa da çeksin arkadaş, konuşulacak konular bunlar değil. Artık hepimizin şurasına kadar geldi. Artık yeter, insaf."

Editör: Merve Kankan