ABD'li içerik üreticisi ve fenomen Demi Skipper, TikTok'ta başlattığı takas zinciriyle, hiç para harcamadan bir evin sahibi oldu.

Skipper, genellikle ikinci el alışveriş ve sıfır atık yaşam tarzına odaklanan, ilginç ve eğlenceli içerikler üreten popüler bir YouTube kanalına sahiptir. Takas serüvenine sadece bir saç tokasıyla başlayan Skipper, bu yolculuğunu ABD genelinde yayılarak devam ettirdi ve çeşitli eşyaları takas ederek sonunda bir ev kazandı.

Sinan Ateş cinayeti davasında sorulamayan sorular Sinan Ateş cinayeti davasında sorulamayan sorular

2020 yılında 'Trade Me Project' adını verdiği projeyi başlatan Skipper, ilk takaslarını San Francisco'da yaptı ve eBay, Facebook, Craiglist gibi platformlar üzerinden takaslarını sürdürdü. Elektrikli süpürge, snowboard, dizüstü bilgisayar ve kamera gibi eşyaları takas ederek bir iPhone, ardından bir Dodge aracı ve sonrasında bir Honda CRV ile üç traktör kazandı.

Bu traktörleri bir Tesla Powerall enerji depolama birimiyle takas eden Skipper, son olarak 40 bin dolar değerindeki bir römorku Nashville'de bir evle değiş tokuş etti ve böylece takas serüvenini başarıyla tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi