Cezaevlerinde ilaç temini için protokol imzalandı
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Türk Eczacılar Birliği arasında, hükümlü ve tutukluların ilaç ve tıbbi malzeme teminine yönelik önemli bir protokol imzalandı. Bu protokol, hükümlülerin sağlık hizmetlerine erişimini iyileştirmeyi amaçlıyor.
Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Genel Müdür Yavuz Enis Yıldırım ve Türk Eczacıları Birliği Başkanı Arman Üney tarafından protokolün imzalandığı duyuruldu. Açıklamada, protokolün hükümlü ve tutukluların ilaç ve tıbbi malzeme ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandığı vurgulandı.
İmzalanan protokol, hükümlü ve tutukluların sağlık hizmetlerine daha etkin ve düzenli bir şekilde ulaşmalarına katkıda bulunması bekleniyor. Bu iş birliği, sağlık alanında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.