Günledir gündemden düşmeyen Sedat Peker, yeni paylaşimlarda bulundu. Kendisi hakkında şikayette bulunan Alatepe ve Süleyman Soylu hakkında yeni iddialarda bulundu. "Akşama çok eğleneceğiz" diyen Sedat Peker'in paylaşımarı şu şekilde:

"Kıymetli dostlarım, Esenyurt belediye eski başkanı Necmi Kadıoğlu’na kadın tuzağı kurarak, görevden istifa ettirildikten sonra onun yerine geçen ali murat alatepe organize şubeye giderek yalan söylediğim hakkında ifade vermiş.

Her zaman söylediğim gibi beni yalanlarsanız sizi rezil ederim, çünkü ben dersime iyi çalıştım açıklamama rağmen, bu şahsın benim yalan söylediğimi belirten dilekçesini de yayınlıyorum. Akşam saatlerinde size süslü sülümanın ekipten olan…

eski Esenyurt belediye başkanı ali murat alatepenin gerçek hikayesini yazacağım. Esenyurt ilçesini fuhuşlu entrikalarıyla nasıl Dallas’a çevirdiklerini, vurdurtturdukları adamlarla da nasıl Teksas’a döndürdüklerini keyifle yazacağım.

İftira, hakaret suçlarına karakol polisi bakar. Bu şahsın ifadesini alan yere lütfen dikkat edin, İstanbul Organize Şube Müdürlüğü. süslü sülüman vakit geçirmeden elemanını, yani ali murat alatepeyi organizeye yollamış.

Ancak devlet teamülünde böyle bir sistem yok. Hakaret suçlamalarına organize suçlar şube BAKMAZ, BAKAMAZ. Akşam çok eğleneceğiz çok."

Editör: TE Bilişim