Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Antalya kampında düzenlediği basın toplantısında Caner Erkin transferine yönelik açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin Caner Erkin ile ilgili sorusuna cevap veren Güneş, "Caner'i severim. İyi bir oyuncudur. Caner ile hiç görüşme yapmadım. Benim yapmam da doğru olmaz. Şu an Caner Erkin ile ilgili bir düşüncemiz yok" dedi.

Takımı ve oyunu daha nasıl geliştirebileceklerini anlatan Güneş, "Bugün önde baskıyı, birlikte baskı yapmayı, birlikte hücum yapmayı anlatmaya çalışıyoruz. Mesafe aldığımızı düşünüyorum. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Genel hava iyi. 3 maçı da burada yapacağız. Çalışma, beslenme iyi. Kamp yerinden memnunuz" diye konuştu.

Josef de Souza ve Ghezzal'ın durumlarına da açıklık getiren teknik adam, "Sakatlık olarak, Ghezzal burada ama tedavisini ayrı yapıyor. Umut Meraş yarın, öbür gün katılır. Josef de Souza da haftaya katılır. Kuvvet farklılıkları var her iki ayağında. Şu anda eldeki oyunculara söylüyorum. Ben seni oraya yazmak istiyorum. Orada oynamanı istiyorum ama gitmek istiyorsan onu bileyim, ona göre davranayım" ifadelerini kullandı.

Editör: Yadigar Hanım