Yavaş karşısında hezimete uğrayan Özhaseki siyaseti bırakıyor

Yavaş karşısında hezimete uğrayan Özhaseki siyaseti bırakıyor
AKP Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Kocasinan'da katıldığı bir ödül töreninde "Artık siyaseti yavaş yavaş bırakma zamanım geldi" ifadelerini kullandı.

AKP'nin 2019 Yerel Seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Millet İttifakı'nın adayı Mansur Yavaş'a karşı yarışan ve 125 bin oy farkıyla hezimete uğrayan Mehmet Özhaseki, siyaseti bırakma kararı aldığını açıkladı.

İktidar partisinin mevcut Genel Başkan Yardımcısı olan Özhaseki, dikkat çeken açıklamayı Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde AKP'li ilçe belediyesinin düzenlediği Kocasinan’ın Yıldızları Ödül Töreni’nde yaptı.

Özhaseki, törende "Benim belediyecilik hikâyem biraz uzun sürdü. 21 yıl, daha sonra da bakanlık görevi ve genel başkan yardımcılığı. Neredeyse 30 yılım şehir hizmetleriyle geçti. Artık yavaş yavaş siyasete ve bu tür işlere veda etme zamanım geldi. Gönül rahatlığı içerisinde herkese elveda derken, içim de bir heyecanla kaplı oluyor. Gözümün arkada olmadığını ifade ederek ayrılmak istiyorum. Allah siz gençlerimizi var etsin. Önünüzü hep açık etsin. İstikbalde hep güzel işler yaparak mutlaka ve mutlaka kendinizi yetiştirip, bu millete faydalı olursunuz diye de dua ediyorum. Sözü uzatmayacağım ama şunu bilin ki çalışmadan olmuyor. Ben buraya gelirken bile gideceğim programlarla alakalı tek tek oturup çalışmak zorunda hissediyorum kendimi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.