Pazar günü oynanan Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşılaşmış ve yüzü gülen taraftarlar Sarı – Lacivertliler olmuştu. 34’te Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu oyuncu değişikliği yaptı; Serdar Gürler, Caner Erkin ve Lucas Biglia oyundan çıktı ve oyuna Adnan Januzaj, Eden Karzev ve Lucas Lima dahil oldu.

FORMASINI YERE FIRLATTI…

Oyundan çıkarılan 34 yaşındaki başarılı futbolcu Caner Erkin asabi ve sinirli davranışları ile tüm seyircilerin ve kameraların odak noktası oldu. Futbolcu Erkin, alınan karardan pek memnun kalmamış olsa gerek, Teknik Direktör Emre Belözoğlu’nun yanından geçerken elindeki malzemeleri ve formasını çıkarıp yere fırlattı. Maç sonunda tüm takımı tek tek tebrik etmeye çalışan Belözoğlu, Caner Erkin’i de tebrik etti.

TAKIM ARKADAŞLARI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Maç sırasında alınan kararlardan memnun kalmayan futbolcuyu takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Teknik Direktör Belözoğlu, maç sonrası parmağını sallayarak Caner Erkin’e uyarıda bulundu.

Bunun sonucunda 34 yaşındaki genç oyuncunun Turuncu – Lacivertlilerle imzalanan yarım dönemlik sözleşmesi sona ermiş oldu. “'Kariyerinin kalan bölümünde başarılar diliyoruz.” şeklinde açıklama yaptılar.

CANER ERKİN İSTANBUL’DA MI KALACAK?

Kontratı sona eren Caner Erkin, İstanbul Eyüpspor’un gözünden kaçmadı. Yıldız oyuncu İstanbul’da kalamya devam mı edecek?

Fanatik’in derlemiş olduğu habere göre teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı, kadrosunda Süper Lig'de uzun yıllar oynamış deneyimli isimleri bulunduran 1.Lig ekibi, Caner Erkin'le ilgileniyor. Arda Turan'la yakın ilişkisi de deneyimli sol beki Eflatun-Sarılılar'a yakınlaştırıyor.

Bu zamana kadar kariyerine CSKA Moskova ve Inter gibi yurtdışı maceralarını da sığdırmış, A Milli Takım ile 63 maça çıkan ünlü oyuncuya hayatının yeni döneminde de başarılar diliyoruz.

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı