Her gün şehit veriyoruz .

Son 20 günde 21 Mehmetçiğimizi canımızı toprağa verdik.

Sayın cumhurbaşkanı bugün ilk defa “ Teröristan’ a müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Yani Suriye’nin kuzeyinde bir terör devleti kurulmaya çalışıldığını ancak ifade edebildi.

Halbuki bu plan 40 yıldır Ortadoğu ve bizim güneydoğumuzda uygulama alanındadır ve kendisi de BOP projesinin eş başkanı olduğunu defalarca açıklamıştı.

Nasıl geçen yüzyılda İngiltere’nin  “Şark planı” ülkemizi yıkmak bölmek ve sömürmek üzerine yapılmış ve kısmen başarıya ulaşmış ise ,bu yüzyılda da ABD’nin projeksiyonu olan “Büyük Ortadoğu Projesi” devletimizi yıkmak ,milletimizi parçalara bölmek ,toplumumuzu sömürmek amaçlı bir emperyalist projedir ve halen uygulamadadır.

Askerimizi şehit eden, devletimize ve milletimize saldıran terör nereden besleniyor.

Türkiye sınırları içinde bulunan ABD üslerinden.

PKK’ya silah, para, lojistik destek nereden gidiyor, kurdukları 80 bin kişilik kara ordusunun çapulcularının maaşlarını kim ödüyor ABD.

Kurulmasına çalışılan Teröristan kime hizmet edecek ABD ve İsrail’e.

Geçen yüzyılda İngiltere’nin silahlandırıp maşa olarak kullandığı Yunan ordusu iken bu yüzyılda ABD’nin maşa taşoren olarak kullandığı, silahlandırdığı, örgütlediği, lojistiğini sağladığı kendi hazırladığı PKK-PYD ordusudur.

Devletimizi yönetenler tabi ki bu görüntüyü tespit ediyorlardır.

Yapmaları gereken geçen yüzyılda sarayın ve padişahın yaptığı gibi İngiliz sığınmacılığı teslimiyetçiliği değil Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlıkçı, merkezinde Türk milletinin olduğu, emperyalizme karşı direniş politikalarıdır.

Türk toprakları içindeki tüm yabancı üsleri kapatması, teröre yüz misliyle cezalandırma vermesi gerekmektedir.

Yoksa öyle iki telefon konuşmalarıyla, iki sırt okşanmasıyla ABD’nin Büyük Ortadoğu Projesinden vaz geçmeyeceği, sonunda gayesi olan Türkiye Cumhuriyeti devletini bölmeye zor gücü ile çalışacağı aşikardır.

Türkiye’nin metropollerine göç ettirilen sığınmacıların içinde eli silah tutabilen 2 milyon kişi olduğu terör uzmanlarınca söyleniyor.

Son günlerde bu sığınmacıların içinden onlarca MOSSAD ajanını yakalandığını devletin bakanı açıkladı.

Sığınmacı konusundaki asıl amacın Türkiye içinde Suriyeli PKK’nın örgütlenmesi ve Türkiye metropollerinin iç terör yolu ile istikrarsızlaştırılması olduğu görülüyor.

Türkiye metropollerinde istikrarsızlaşma başladığında Türk devlet kapasitesinin iç sorunlarla zayıflatılacağı ve Suriye’nin kuzeyinde hazırladıkları kara ve hava ordusu ile tıpkı 100 yıl önce Yunanlıların Ege’yi işgal ettikleri gibi Türkiye’nin güneydoğusunu işgal planıdır.

Unutmamamız gereken emperyalizm planlarını kısa, orta ve uzun olarak yapar.

Emperyalizmin acelesi yoktur ama planının kusursuz işlemesi vardır.

Türk milleti Anadolu coğrafyasında emperyalizme karşı bir istiklal savaşı daha verecek.

Hangi nesle rastlayacağını kestirmek güç ama zamanın daraldığı da görülmektedir.

Bu durumu anlayabilmek için Osmanlı devletinin son 100 yılını anlayarak , yorumlayarak ve bu günlerle kıyaslayarak tekrar bir incelememiz yeterli olabilir .

Süreci uzatabilir miyiz?

Tabi ki uzatabiliriz .

Resmin büyüğünü yorumlayalım.

Çocuklarımızın , torunlarımızın resimlerini masamızın üstüne koyup uzun uzun onlara bakalım.

Herhangi bir siyasal karar alacakken, oy vermeyi düşünürken o resimlerdeki çocukların gençlerin yüzleri gözümüzün önüne gelsin.

Mutlaka sağduyuyu bulacağız .

Umudumuz var mı?

Milletimize umudumuz bitmez ama sonunda kahpelikle savaşıp kazanmak zorunda bu millet…