• DOLAR 32,21 %0.00
  • EURO 35,42 %0.34
  • ALTIN 2.508,93 %0.33
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.200 %-1.05
  • ETHERIUM 3.085 %-1.29
15°
3 hafta önce Gündem

Avrupa İYİ Parti Kurucusu Muharrem Kızılkaya, katıldığı İYİ Parti Genel Başkanlık adaylığından Mehmet Tolga Akalın adına çekildiğini kamuoyuna açıkladı.

3 hafta önce Gündem

Yaz geliyor… Sinekler meydana çıkmaya başlayacak. Kaşıntı dolu uykusuz geceler geçirmemek için neler yapılmalı? İşte detaylar…

3 hafta önce Gündem

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde KKTC’li öğrencilerin de aralarında bulunduğu 72 kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'daki Grand İsias Oteli davasının ikinci duruşması bugün yapılacak.

3 hafta önce Politika

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yerel seçimlerden sonra yeniden görev alacak iddialarına yanıt verdi.

3 hafta önce Gezelim Görelim

Bulgaristan, Balkanlar’ın gizli bir mücevheri olarak zengin kültürü, çeşitli manzaraları ve eski tarihi ile büyüleyici bir ülkedir. İşte Bulgaristan’da gezilecek bazı önemli yerler...

3 hafta önce Turan Dünyası

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkan Erol Özvar, KKTC Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Aykut Hocanın’ı kabul ettiği görüşmede, "KKTC’deki yükseköğretimin kalitesinin artırılması için gereken desteği sağlayacağız" dedi.

3 hafta önce Politika

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya paylaşımına yanıt verdi.

3 hafta önce Genel

TikTok'ta yayınlanan dans videosu tepkilere neden oldu. Sosyal medyada görüntülenen bu video toplu taşımaya kadar sıçraması dikkat çekti.

3 hafta önce Gündem

CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in önünde AKP’li meclis üyesi İbrahim Efe’nin kendini yere atarak saldırıya uğradığını öne sürdü.

3 hafta önce Politika

Köşe yazarı Yıldıray Çiçek, Türkgün gazetesindeki köşesinde İYİ Parti genel başkan adayı Tolga Akalın’ı hedef aldı. İşte detaylar...