Sosyal medyada ‘Heranın Babası’ hesabıyla 2 milyonun üzerinde takipçisi olan ve bir süredir kanserle mücadele eden Hera köpek bugün hayatını kaybetti. Sosyal medyada kısa sürede fenomen olan Hera'nın ölüm haberini sahibi Halil Aşar verdi.

Paylaşıma ünlü isimlerden de yorumlar geldi. İşte fenomen köpek Hera ile ilgili paylaşımlar ve bilgiler...

Sosyal medyadaki ‘Heranın Babası’ adlı hesabı çoğumuz biliyor ve bu dünya tatlısı köpeğin videolarını gülümseyerek izliyorduk. Derken Hera hastalandı, kanser oldu. Bir süredir kanser nedeniyle kemoterapi gören fenomen köpek Hera öldü. Ölüm haberi sahibi Halil Aşar tarafından Heranın Babası hesabından paylaşıldı. Bu sabah 07:28 saatinde hayata gözlerini yuman Hera'ya ünlü isimlerden de taziye mesajları geldi.

ÜNLÜLERDEN TAZİYE MESAJI YAĞDI!

Hera'nın ölüm haberini alan pek çok kullanıcı ve ünlüden mesajlar geldi. (Yeşim Salkım)

Çok üzgünüm Allah sabır versin sana ve sevenlerine (Pınar Dilşeker)

Çok üzgünüm Allah sabırlar versin size.. (Selen Yakıcı)

Ne desem boş biliyorum Allah sana sabırlar versin (Niran Yalaz)

Herayı hiç unutmayacağim.. (Fulden Uras)

İçim yandı Rabbim sana büyük sabır versin kardeşim (Semih Varol)

Abi başın sağolsun ? Herayı unutmayacağız (Hilal Saral)

Ahhhhhhhhhhhh içim yandı ahhhh

"SOSYAL MEDYADA ÇOK SEVİLDİ"

Hera'nın sahibi sevgisini bu sözlerle aktarmıştı:

Ben onu sahiplendiğimde bu kadarcıktı. Elime doğdu diyebilirim. Düştüm o kaldırdı, ağladım o güldürdü. Hep tasmasız dolaştırdım sıkılırsa üzülürse bunalırsa gitsin diye. Hiç gitmedi. Hep yanımdaydı. Parasız kaldım yanımdaydı, aç kaldım yanımdaydı. Hastalandım yanımdaydı. Aşık oldum yanımdaydı. Aldatıldım yanımdaydı. Yanlış yaptı kızdım yine yanımdaydı. Şimdi kanserle savaşıyor, 3 aylık ömrü kaldı dediler 9 aydır yine yanımda. O beni bu kadar bırakmamışken, beni bu kadar sevmiş ve sevdirmişken, ben onu hasta diye nasıl uyutayım? Ben onu nasıl bırakayım? Nasıl insanlarsınız siz? Nasıl bi yüreğiniz var? Onu sosyal medyadan tanıyıp sevdiniz diye kim oluyorsunuz da yaşamı hakkında söz sahibi olabiliyorsunuz? Sokaktaki bir köpekten farkı yoktu bu çocuğun ben sahiplenmeseydim. Benim sevgim ilgim onu tanıttı, sevdirdi size.

Hera, 3 Şubat 2013 doğumlu. Sahibi Halil Aşar verdiği röportajda, Hera'yı 18 Mart 2013’te sokaktan sahiplendiğini söylemişti. Sahibi Hera'daki tümörü fark edince veterinere göstermişti. Ve kanser olduğu anlaşılan Hera tedaviye başlamıştı. Heranın Babası sosyal hesabından oldukça popüler olan videolar, geniş bir kitleye ulaştı.

Editör: Yadigar Hanım