İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile iktidar milletvekilleri ve ve bazı bürokratlara yönelik ifşalarıyla gündemden düşmeyen Sedat Peker, bir süredir dijital tecrit nedeniyle paylaşım yapmıyordu. Peker bugün tweet bombardımanına başladı.

Twitter'da bugün sabah saatlerinde Süleyman Soylu'nun kasasını açıklayacağını duyuran Peker, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı. 

Peker'in paylaşımları şöyle: 

1- süslü sülüman, doncu sülüman; ben dünyanın en kötü insanıyım demişsin ya, evet gerçekten öylesin. Senin gerçek yüzünü insanlara tam olarak gösterdiğimde, o zaman dünyanın en büyük şeytanı olduğunu herkes görecek.

2- Kıymetli dostlarım, Esenyurt merkez olmak üzere Bahçeşehir, Hadımköy, Kıraç bölgeleri başta olmak üzere birçok bölgede çalışma yapan yüksel özyurt ve 
Orhan Özyurt isimli doncu sülünün kasası olan gizli ortaklarıyla bugün sizleri tanıştıracağım.

3- Bu kardeşler aynı zamanda Esenyurt Üniversitesi’nin sahipleridir. Orhan Özyurt bu üniversitenin mütevelli heyeti başkanıdır. 
Bu kardeşler sahibi oldukları Özyurt A.Ş.’yi konkordato ilan ettirerek, Karun kadar zengin oldukları halde, alacaklıların paralarının üstüne çökmüşlerdir.

4. süslü sülünün gizli ortağı ve kasası olan bu şahısların bazı mülkleri şunlardır: Bahçeşehir’deki İstinye Üniversite Hastanesinin mülk sahipleridirler, Esenyurt City Center AVM’nin sahipleridirler, 
avm haricinde aynı yapıda da 400 tane rezidans daireleri vardır.

5- Ayrıca devletin arazisine iki tane 10 katlı bina yapıp, bir tanesini belediyeye 
bir tanesini kaymakamlığa kira yoluyla vermişlerdir (bunu sihirbaz bile beceremez). 
Ayrıca Alkent 2000 villaları, Toskana villaları, Pelikan villalarındaki, Tulipa villalarındaki …

6- … birçok taşınan mülkün de sahibidirler. Mal varlıkları 1000 tane bile tweete sığmayacağı için burada kesiyorum (ancak yasal soygun yapıp konkordato ilan ettikleri için ve
Özyurt A.Ş.’ nin içini boşalttıkları için hiçbir alacaklıya da borçlarını ödemiyorlar.)

7- süslü sülümanın ortağı olan bu şahıslar Esenyurt, Bahçeşehir, Hadımköy, Kıraç başta olmak üzere başkaca birçok yerin yol bakım çalışmalarını, asfalt çalışmalarını ve birçok şeyini yapıyorlar.

8- Formula 1 pistinin ve 
o güzergahtaki tüm yolların ihalelerini de süslü sülü üzerinden alıp ne kadar astronomik paralar kazandıkları da ortadadır. Kıymetli dostlarım, bu iki kardeş Esenyurt eski belediye başkanı 
Necmi Kadıoğlu’na kadın tuzağı kurarak görevden aldırttılar.

9- Necmi Kadıoğlu istifa etti, yerine meclis üyesi 
Ali Murat Alatepe ismindeki belediye meclis üyesi geldi (bu kişiyle ilgili de ilerleyen zamanlarda bazı paylaşımlar yapacağız. Rüşvet paralarıyla açtığı devasa özel hastaneler ve başka zenginliklerle ilgili.)

10- Bu operasyon doncu süleymanın Ak Partiyi yavaş yavaş ele geçirip,
Sayın Cumhurbaşkanına sadık olan kişileri diskalifiye etmenin ilk projesiydi. Necmi başkana gönderilen kızlar bilin bakalım hangi üniversitede okuyorlardır?

11- Tabi ki Yüksel ve Orhan isimli kardeşlerin sahip olduğu Esenyurt Üniversitesi’nde okuyorlardır. Yapılan gizli çekim bir anda elden ele dolaştırılarak 
Necmi Kadıoğlu görevinden ayrıldı.

12- Necmi Kadıoğlu bile kendisine kurulan tezgahı, süslü sülüman ve bu iki kardeşin ona yaptığını bu paylaşımlardan öğrenecek (süslü sülüman hala 
Necmi Kadıoğlu’yla arkadaşlık yapıyor).

13- Ben size dedim ya, gerçek bir şeytan.
süslü sülüman bu iki kardeşin annelerinin cenazesine bizzat katıldı, ancak doncu sülüman bu kardeşlerin gizli ortağı olduğu son bir senedir konuşulmaya başlayınca babalarının cenazesine gitmeyip akrabalarını ve bir de kendi çiçeğini yolladı.

14- Bu kardeşler İstanbul Araklılılar derneğinin başkanlığını da yaparak süslü sülümanın siyasi çalışmalarına da oradan destek veriyorlar. 
süslü sülü şimdi de bu kardeşleri kullanarak devleti ve milleti soyduğunuz paraların sana nasıl ulaştırıldığını anlatacağım.

15- Bizim süslü sülünün danışmanlarından 
Erdem Sürmen var. 
Eşi de yapılan evlilikten sonra Trabzon Ak Parti il başkanlığı kadın kolları başkanı oldu (yani Ak Partiyi ele geçirme operasyonuna devam ediyorlar)

16- Bu iki kardeş paraları 34 RHN 07 plakalı beyaz Range Rover ve yine 
34 RHN plakalı siyah Mercedes ile taşıyorlar. Paraları ya bu danışman 
ya da süslü sülünün oğlu teslim alıyor.

17- süslü sülü, 
2016 senesi Aralık ayında Esenyurt’ta toplu açılış töreni yapılırken sen 
o zaman çalışma bakanıydın. 
Sayın Cumhurbaşkanı konuşma yaparken 
Orhan Özyurt sana Patron nerelerdesin şirkete neden gelmiyorsun? dediğinde elini ağzına getirerek sus işareti yapmıştın.

18- Hatırlıyor musun 
süslü sülü? Hatırlarsın tabi, çünkü o toplu açılışta 
111 tane eserin açılışı birden yapılmıştı. O 111 eserin 
en az yarısını senin de gizli ortağı olduğun bu iki kardeşin firmaları yapmıştı.

19- Esenyurt Belediyesi 
el değiştirene kadar 
o ilçedeki hemen hemen bütün gökdelenleri senin ortağın olan bu iki kardeş yaptı (usulsüz imar değişiklikleri sayesinde). Yani yine milletin hakkını çaldınız.

20- Ayrıca belediye 
el değiştirene kadar ilçenin hemen hemen bütün ihalelerini senin gizli ortağın olan bu iki kardeş aldı. Çaldınız, çaldınız yine çaldınız ama doymadınız. Gizli ortağın olan 
Yüksel Özyurt’un oğlunun Çırağan Sarayındaki düğününde nikah şahitliğini sen yaptın.

21- Necmi Kadıoğlu da nikahı kıyan başkandı. 
Sen nasıl bir şeytansın ya? Adamı kadın tezgahı ile görevden attırdın hala daha adamla dostluğuna devam ediyorsun. 
Necmi Kadıoğlu denen kişi Sayın Cumhurbaşkanına 
en sadık olan dostlarından biridir.

22- Sayın Cumhurbaşkanına karşı 
20 sene önce İstanbul organize şubede yapılan operasyonda işkence görmesine rağmen aleyhine ifade vermeyen kişiydi 
(onu da fuhuş tezgahıyla hallettin).

23- süslü sülü, vallahi cezaevine gireceksin. 
Bu gizli ortaklarının ve tüm gizli kasalarının üzerine olan mallara da devlet el koyacak. 
Bu sayede devletimiz de zengin olacak. Kıymetli kardeşlerim şimdi en iğrenç bölüme geldik.

24- Bu iki kardeş var ya Yüksel Özyurt, 
Orhan Özyurt, 
süslü sülümanın ortakları... Fakir olan kızlara burs verip kendi üniversitelerinde okutuyorlar. Hem kendileri hem de yakın çevrelerine de bu kızlardan sevgili ayarlıyorlar.

25- Sakın beni yalanlamaya kalkmayın, kızların isimleri, onlara aldığınız arabalar, arabaların plakaları ve uzun süreler sevgili olduklarınıza aldığınız evlerin adresleri; hepsi kayıtlı.
O kızların hepsi bence iyi insanlar.
Sizler gibi şerefsizlerin eline düşmüşler maalesef yokluktan..

26- süslü sülü dindar nesil yetiştirecektik, ortaya uyuşturucu bağımlısı kokocu kesim çıktı. Mücahitler önce mütahit sonra da sahibi olduğu üniversitelerden kendilerine ve yakın çevrelerine kız ayarlayan namussuz şerefsiz birer pezevenk oldular.

27- Ulan evliyalar diyarı olan ülkemizi Dallas’a çevirdiniz. 
40 yaşından küçük kardeşlerim, biliyorum 
bu tip insanları gördükçe dine karşı inancınız zayıflıyor. 
Ancak şunu biliniz, bunların namussuzlukları dinimizin kutsallığını kirletmez, kirletemez.

28- Size her zaman söylediğim gibi, moralinizi bozmayın. Siz yeni bir ülke kuracaksınız. Benim size anlattıklarım sayesinde de başta ben olmak üzere herkesten kurtulacaksınız.

29- Ulan devletin namusunu kirlettiğiniz yetmedi, garip kızların namusunu da kirlettiniz. İnsanların kutsal dinimize olan inancını körelttiniz. Kokocu nesiller yetiştirdiniz. 

Ulan siz bize neler ettiniz? 

BEN VE KARDEŞLERİM SİZE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ!''

Editör: Yadigar Hanım