Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül, geçtiğimiz günlerde Abdurrahman Dursun’u ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında iki isim, güreş sporunun gelişimi ve federasyonun geleceği hakkında önemli konuları ele aldı. Görüşme, samimi bir ortamda gerçekleşirken, sporun ilerlemesi için yapılabilecek çalışmalar üzerinde duruldu.
Taha Akgül, federasyon başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca spora olan katkılarını sürdürürken, Abdurrahman Dursun ile gerçekleştirdiği bu görüşmenin de önemli bir adım olduğu belirtildi. İki taraf, Türkiye güreşinin daha iyi noktalara gelmesi için iş birliği yapma kararı aldı.
Ziyaretin ardından yapılan açıklamalarda, sporun gelişimi adına atılacak adımların planlandığı ve bu tür görüşmelerin devam edeceği ifade edildi. Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Taha Akgül’ün bu tür temaslarla spor camiasını bir araya getirmeye devam edeceği vurgulandı.