Olay, yerel saatle sabah erken saatlerde meydana geldi. Çiftçi, günlük rutinini yerine getirmek üzere tarlasına gitmekteydi. Ancak sulama işlemi sırasında bir cesetle karşılaşması üzerine durumu hemen yetkililere bildirdi.

Öcalan’a “sayın” diyen MHP’li vekili eleştiren Şehitler Derneği Başkanı'na İçişleri Bakanlığı’ndan soruşturma Öcalan’a “sayın” diyen MHP’li vekili eleştiren Şehitler Derneği Başkanı'na İçişleri Bakanlığı’ndan soruşturma

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. İlk incelemelerde herhangi bir suç unsuru olup olmadığı araştırılıyor. Bölgedeki halk ise bu durumdan endişe duyuyor ve olayın aydınlatılmasını bekliyor.

Yetkililer, cesedin bulunmasının ardından çevredeki alanı güvenlik çemberine aldı ve detaylı bir soruşturma başlattı. Olayın nedenine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.181741 2