Hakem Ali Palabıyık'ın skandal kararlarının damga vurduğu Adana Demirspor - Fenerbahçe karşılaşmasının yankıları bugün de devam ediyor. 

Bir Fenerbahçe taraftarının söz konusu maçın yan hakemiyle uçakta karşılaşması ve hakemi tehdit etmesinin ardından gündeme Şerafettin Tilki'nin iddiasıyla bir bomba daha düştü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, iddiaya göre maçta son düdüğün çalınmasının ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi aradı ve Büyükekşi telefonu açar açmaz “Futbol Federasyonu Başkanlık koltuğunda Dursun Özbek mi oturuyor yoksa siz mi. O bile otursa, olup bitene bu kadar seyirci kalmaz..” dedi.

Ali Koç'un hemen ardından “Siz şampiyonu belirlemişsiniz. Kupayı da  Trabzon maçında verin Galatasaray’a, ülkeyi germeyin daha fazla. Adana Demirspor Başkanı, hakem Fenerbahçe’yi katletti. Böyle puan almak istemiyorum diye bana dert yandı. Sizin o kadar arkanızda durduk. Ama değişen yok.  Ya bulunduğunuz makamın gereğini yapın, ya da gereksiz işgali bırakın..” dedikten sonra telefonu Büyükekşi'nin yüzüne kapattığı iddia edildi.

Editör: Bumin Kağan Muti