Başarılı oyuncu ve müzisyen Özkan Uğur’un acı haberinden sonra bir başka acı haber ile içimizi yakan bir diğer ünlü isim de Ufuk Özkan oldu. Yeni projesi için kısa sürede kilo vermek için “Hollywood Diyeti” olarak bildiğimiz sıkı bir diyet programı uyguladı. Hollywood Diyetinde genellikle beslenme sıvı şeklinde oluyor. Ve kişi kısa sürede istediği kiloya ulaşıyordu. Ama Ufuk Özkan’da durum farklı gelişti. “Geniş Aile” nin başarılı oyuncusu Özkan istediği kilodan fazla kilo kaybedince ve rahatsızlanınca doktora başvurdu. Yapılan incelemeler ve testler sonucunda oyuncunun yanlış diyet programı uygulaması sebebiyle karaciğer yetmezliği ile mücadele etmeye başladığı ve siroz hastası olduğu öğrenildi. Sevenlerini üzen Özkan’dan sağlık durumu hakkında yeni açıklamalar geldi.  

Organ bağışı için sıra bekleyen Ufuk Özkan haftaya hastaneye yatacağını söyledi. Uzman doktorlar tarafından gözetim altında olan Özkan “Tevekkülüm var, en kısa zamanda ayağa kalkarım.” dedi.

Gazeteci Seyhan Erdağ'a vermiş olduğu röportajda da belirttiği gibi moralinin yerinde olduğunu söyleyen Özkan ekledi; "En kısa zamanda ayağa kalkmak gibi bir huyum var. Ne olursa olsun tevekkülüm de hep var. Önemli olan düşmek değil bir kez daha bir kez daha ayağa kalkabilmektir, idmanlıyım bu konuda.”

"Oğlum Eren için döneceğim"

Bu süreçte ne kadar çok sevildiğini bir kez daha anladığı söyleyen oyuncu Ufuk Özkan mesleğine ve evladına olan aşkını da anlattı: "Çok sevildiğimi gördüm, telefonum durmuyor. Ne mutlu bana, sevenlerim ve aşık olduğum meslek için en kısa zamanda döneceğim. En önemlisi de oğlum Eren için döneceğim"

“İyi ki varsınız!”

Sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabı instagramdan da paylaşım yapan oyuncu son durumunu şu şekilde özetledi; "Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldü. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor. Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah'ın izniyle böyle bir niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz, kardeşiniz) İyi ki varsınız."

ufuk özkan 3

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı