Özdağ yaptığı açıklamada: "Şanlı Türk Askeri; Kışlalarda günlerce yardıma alıkonulmanıza içinizin kan ağladığını biliyoruz. Cesaretiniz ve şefkatinizle insanımıza yetiştiniz. Türk Ordusu'na ve Türk Emniyet Teşkilatı'na bir kez daha verdikleri huzur ve güvenden dolayı en içten teşekkürlerimizi sunarız." diyerek Türk Ordusu ve Emniyet Teşkilatına minnetini dile getirdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın açıklamasının tamamı:

"Had bilidirmlesi gerekenlere hadlerini bildrdiniz"

"Şanlı Türk askeri, tarih boyuna başı dara düşen, düşmanlığa, yıkıma uğrayan, yardıma ihtiyacı olan birçok toplumun yardımına koşan Şanlı Türk Askeri. Bunun için denir ki; Türk Ordusu beklemez, beklenir.

Kışlalarda günlerdir nasıl içinizin kan ağladığını biliyorum. Sizi yardıma alıkoyduklarına nasıl tepki verdiğinizi biliyorum. Siz ilk dakika sahaya çıkarılsaydınız her şey çok falı olabilirdi. Şükür ki sonunda sahaya çıktınız. Şefkatinizle, cesaretinizle, kahramanlığınızla insanımıza yetiştiniz ve had bilidirmlesi gerekenlere hadlerini bildrdiniz. Türk Ordusu'nun her bir ferdine ve sahada çalışan tüm askerlerimize yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

"Halka güven ve huzur verdiniz"

Sevgili Türk polisi, polis güven ve huzur verir. Biz böyle biliriz sizi. Bütün Türk Halkı'da sizi böyle biliyor. Bölgeye gittiniz, şehitlerinizi kaldırdınız. Onların yaralarını sararken sahaya indiniz güven ve huzur verdiniz halka. Güven ve huzuru kaçıranları engellediniz. 

Tüm Türk Emniyet Teşkilatı'na, Tüm poliselerimize, tüm emniyet mensuplarımıza Zafer Partisi adına içtenlikle teşekkür ediyorum.

İyiki varsınız..."

Editör: Bumin Kağan Muti