Elazığ konseri sırasında birtakım sıkıntılar yaşayan şarkıcı Elif Buse Doğan’ın silah zoru ile konser verdiği çıkan iddialar arasında. 2022 yılından itibaren organizatör Fatih Gül ile çalışmaya başladı genç şarkıcı. Gül ile konser anlaşması imzalayan Doğan, ücretini alamayınca sahneye çıkmayacağını söyledi.

Fatih Gül tarafından, Doğan’ın kardeşinin başına silah doğrultuldu ve genç şarkıcı zorla sahne aldı iddiaları gündemde.

Fatih Gül’ün iddiaları ise şu şekildeydi: "Sahneye çıkmaktan vazgeçti. İkna ettik. Aldığı parayı SMA hastası çocuğa bağışlayacağını söyledi fakat onu da yapmamış."

Elif Buse Doğan, Fatih Gül’ün iddialarını yanıtsız bırakmadı: "Fatih Gül, konser ücretimi ödemediği gibi kardeşime silahını göstererek tehdit etmiştir. SMA'lı bebeğe de bağışımı yaptım."

Sabah gazetesi Deniz Yusufoğlu’nun derlediği habere göre; ünlü şarkıcı Fatih Gül hakkında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak suç duyurusunda bulundu. Avukatı aracılığıyla da sunulan dilekçe de şunlar yazılıydı: "Programda müvekkilime doğrudan hakaret edilmiştir. Sosyal medyadan asılsız paylaşımlar yapılmış, müvekkilimin kişilik hakları zedelenmiştir. Elazığ konserinden önce Fatih Gül, kardeşine silah gösterdiği için müvekkilim korkuya kapılmıştır." Şarkıcı aynı zamanda koruma talebinde bulundu. Savcılığın olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı