Gazze Şeridi'nde İsrail işgal ordusuna direnirken meşhur "Seni seviyorum" sözünü kullanan Filistinli genç Ahed Adnan Abu Sitta'nın şehadet haberini sosyal medyada yaydı .

Şehit, birkaç hafta önce İslami Cihad Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Tugayları tarafından yayınlanan bir video klipte , bir İsrail tankını imha ettikten sonra sevinçten zıplayarak ve "heyecanlıyım" diye bağırarak görünmüştü. 

İsrail'in eline Türk kanı bulaştı İsrail'in eline Türk kanı bulaştı

Yerel kaynaklar, Ebu Sitta'nın işgalcilerin Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kampındaki Filistin Camii yakınında bir grup sakini bombalaması sonrasında şehit düştüğünü söyledi.

X web sitesindeki “Nawar” hesabının sahibi tweet attı: “İzzet sıçramasından sonsuzluk sıçramasına, Allah'ın izniyle, Yüce Allah... O'nun merhameti ve cennetteki en yüksek cennet için dua ediyorum, eğer bu kadar naziksen. .”

Ekran görüntüsü 2024-01-29 092639

Şehidin "Seni seviyorum" diye bağırmasından bu yana, güneye ve güneye doğru kara harekâtı yaptığı bölgelerde işgal ordusuyla yüzleşmek ve karşı karşıya gelmek için düzenlenen operasyonların direnişinin yayınladığı sahnelerden Gazzelilerin sevinçlerini dile getirmeleri artık norm haline geldi. 

Editör: Habererk Com