Kütahya ilinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Depremin merkez üssü Kütahya olarak belirlendi ve sarsıntı çevre illerde de hissedildi. Yetkililer, depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı ve herhangi bir can kaybı veya ciddi hasar bildirilmedi.

Deprem, yerel saatle sabah saatlerinde meydana geldi ve kısa süreli paniğe yol açtı. Bölgedeki vatandaşlar sarsıntıyı hissettiklerini belirtti. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri, bölgedeki durumu yakından takip ediyor.

Arjantin’de Ardışık 6.6 ve 6.4 Büyüklüğünde Depremler Meydana Geldi Arjantin’de Ardışık 6.6 ve 6.4 Büyüklüğünde Depremler Meydana Geldi

Uzmanlar, Kütahya ve çevresinde zaman zaman bu büyüklükte depremlerin yaşanabileceğini ifade ederek, vatandaşların tedbirli olmalarını önerdi. Bölgedeki sismik hareketlilik izlenmeye devam ediyor.204708 2-1