Türk sinemasının sevilen isimlerinden biri olan ve bizlerinde severek izlediğimiz filmlerinden ‘Yumurcak, Tatlı Dillim, Yuvasız Kuşlar, Küçük Sevgilim, …’ başrolleri tanıdık simalar ile paylaşmış olan Filiz Akın‘ın uzun süredir sağlık sorunları bulunmakta. Daha önce kanser olan ve kanseri yenen Akın, bu sefer kötü haberi sosyal medyadan duyurdu. Ses tellerinde oluşan sorun nedeniyle boğazından parça alınan Filiz Akın, sonrasında ise kulağında çıkan tümör nedeniyle ameliyat olmuştu ve sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulunmuştu: "Kanserli doku teşhisiyle ameliyat edilen kulağımın üst kısmından bir ameliyat daha geçireceğim, onun için keyifsizim."

80 yaşındaki ünlü oyuncu sol kulağındaki tümör nedeniyle ikinci ameliyatını da olduktan sonra sevenlerine sağlık durumu hakkında bilgilendirdi: "Sağlığımı merak eden dostlarım, takip edenlerim iyi ki varsınız. Hepinize topluca cevap vereyim. Sol üst kulağımdaki kanserli dokunun kalan bölümü de ikinci bir ameliyatla kesilip, küçültülerek tekrar şekil verildi. Evet çok üst üste ameliyatlar olmak zorunda kaldım ama çektiğim 6 Şubat'tan itibaren yaşananların yanında nedir ki! Yine de bir teşekkürüm var. Başta deprem bölgesine yardım için gidip dönen ve ameliyatı başarıyla gerçekleştiren doktorum olmak üzere ameliyat ekibine, hemşirelere, hastayla ilişkiler bölümüne içtenlikle teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık. Tüm iyilik dilekleri için hepinize tüm kalbimle ayrı, ayrı teşekkür ediyorum.”

Ünlü isimler, usta sanatçıyı yalnız bırakmadılar.

Emel Sayın, "Canım Filizcim. Acil şifalar diliyorum. O tatlı tebessümün hiç solmasın." paylaşımında bulundu sosyal medya hesabından.

Oyuncu Binnur Kaya ise "Canım Filiz Hanım, geçmiş bitmiş olsun. Çektikleriniz son bulsun. Sizi çok seviyoruz.” İfadeleri ile duygularını paylaştı.

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı