Bahçeli baştan açıklamıştı 13 aday diye henüz 4 adayı geçemedik ama yeni iki aday daha geleceğini ben ilan etmiş olayım.Her iki adayda MHP genel merkezinden şu anda Bahçelinin divanından iki kişi.

Biri aldığım bilgilere göre kesin gibi yakında basın toplantısı ile kendini duyuracak.İkincisi ise Bahçelinin yanında gibi gözüken ekibin adayı.Şefkat Çetinin iş ortağı aynı binadan komşusu Oktay Vural’dır.Sn. Vuralı aday yapmak isteyenlerin daha doğrusu bu gizli çalışmanın içinde kimler yok ki Adana dan,Ankara ve İstanbul dan isimler mevcut…

Birinci aday ise yani divandaki adaylardan birincisi ise Ümit Özdağ buna çok şaşırmazsınız,zira tabanda böyle bir beklenti yada algı oluşturulmuş vaziyette.Aday olma hakkı MHP de herkesin hakkı diyoruz ya işte bu anlayışın sonucunda toplam 6 aday oldu.Diğer adaylar henüz aday olduklarına beni inandıramadılar,dolayısı ile sizde çok inanmışa benzemiyorsunuz yoksa bunu biz iyi takip ediyoruz mutlaka görürdük.

Oktay Vural’ın yanında olanlar tamamı ile Bahçelinin yanındayız diyenlerdir.Böyle olunca acaba bu adaylık Sn. Bahçelinin icazeti ile mi oluyor? Yoksa Bahçeliye içeriden ihanet mi var soruları önümüzdeki zaman dilimlerinde cevaplanacaktır.Görüyorsunuz ki bunların hiç birinin MHP baraj altı kalır,bunlarla MHP büyümez derdi yok!Olmazsa olmazları parti küçük olsun bizim olsundur.Siyaset te ilkesizliğin karşılığı ahlaki bir kavramdır.Siz çıkın yanlışlıklara isyan edin,ülkücüyü uyandırma iklimini oluşturun beleşçiler üşüşsün diyenler ne kadar haksızdır?

İmza toplasınlar da görelim bir sonrasında on,on beş imza ancak toplarlara.Sonra alayınız gelin,sizi salona sokmamalara! İmzaları kabul etmem,mahkemeye gidişlere ve malumun ilanı sonlarını birlikte göreceğiz inşallah…