Doğu Türkistanlı hocamızdan takdir toplayan kızları okutma fetvası Doğu Türkistanlı hocamızdan takdir toplayan kızları okutma fetvası

Yeniden Refah Partisi'nde görevli bir kişinin şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasının ardından attığı tweet gündeme bomba gibi düştü. 

Refah Partisi'nde Ömer Yıldız isimli bir şahıs, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu kadının katli vaciptir. #Gülşen Tutuklansın" ifadelerini kullandı. Yıldız, daha sonra tweeti kısa sürede sildi. Çok sayıda kullanıcı ekran görüntüsünü aldıkları tweet'i kendi hesaplarından paylaşarak Yeniden Refah Partisi'nde görevli isme tepki yağdırdı.

Yeniden Refah Partili isimden skandal Gülşen paylaşımı: Bu kadının katli vaciptir 

- OLAY

Şarkıcı Gülşen'in geçtiğimiz nisan ayında İmam Hatipli bir kişiye yönelik, "Sapıklığı oradan geliyor herhalde" şeklindeki sözleri, sosyal medyada büyük tartışma yaratmış, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülşen'in tepki çeken sözleri nedeniyle harekete geçmişti.

Savcılık Gülşen hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatırken, sanatçı, savcılığa verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

Editör: Yadigar Hanım