Kadıköy'de İSKİ çalışması sırasında su borusu patladı: Su 5 katlı bina boyuna ulaştı

Kadıköy'de İSKİ çalışması sırasında su borusu patladı: Su 5 katlı bina boyuna ulaştı
Kadıköy'de İSKİ çalışması sırasında patlayan su borusundan fışkıran su 5 katlı bina yüksekliğine ulaştı, yaralanan olmadı.

Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi Bağdat Caddesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, ana su hattındaki sızıntı nedeniyle İSKİ ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerin müdahalesi sırasında su borusu patladı ve tazyikli su, 5 katlı bir binanın yüksekliğine kadar fışkırdı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, suyun fışkırdığı anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Görgü tanığı Salim Sezin, sabah iş yerine geldiğinde boruda hafif bir sızıntı olduğunu ve uzun süre devam ettiğini belirtti. Bir ihbar üzerine gelen İSKİ ekiplerinin müdahalesi sırasında borunun kırıldığını ve tazyikli suyun akmaya başladığını ifade etti. Sezin, ekiplerin müdahalesinin zorlu geçtiğini ve yaklaşık 2-3 saattir su ve elektrik kesintisinin yaşandığını sözlerine ekledi.

İSKİ ekiplerinin patlayan boruya müdahalesi devam ediyor ve suyun neden olduğu hasarın tespiti için çalışmalar yürütülüyor. Olayın ardından bölgedeki su ve elektrik kesintisi sürüyor.

250030-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.