Pendik'te kaybolan Şaban Aksoy için arama çalışmaları sürüyor

Pendik'te kaybolan Şaban Aksoy için arama çalışmaları sürüyor
İstanbul Pendik'te kaybolan Şaban Aksoy'u bulmak için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

İstanbul Pendik'te dün akşam saatlerinde aracını park edip ormana giren ve kaybolan 49 yaşındaki Şaban Aksoy'u arama çalışmaları ikinci gününde de devam ediyor. Pendik Belediyesi ve çevre ilçe belediyelerinin arama kurtarma ekipleri de arama çalışmalarına katıldı.

10 Haziran Salı gününden beri ailesinden haber alınamayan Aksoy, 34 LD 0515 plakalı aracıyla Velibaba Mahallesi Dağ Çileği Sokağı'na park etmiş, ardından Aydos Ormanı'na girmişti. Telefonunun araçta bulunması üzerine başlatılan arama çalışmalarına itfaiye, AFAD, UMKE ve acil sağlık ekipleri katıldı. İlk gün sonuç alınamayınca çalışmalar gece geç saatlerde durdurulmuş, ancak bugün öğleden sonra tekrar başlatılmıştı.

Bugünkü arama çalışmalarına Pendik Belediyesi ve çevredeki ilçe belediyelerinin arama kurtarma ekipleri de destek verdi. Ekipler, hassas burunlu iz takip köpekleriyle ormanda detaylı bir arama gerçekleştirdi. Şaban Aksoy'un bulunması için arama çalışmaları devam ediyor.

16904-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.