Şarköy'de orman yangını: Alevler her yeri kül etti

Şarköy'de orman yangını: Alevler her yeri kül etti
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde çıkan orman yangını, geniş bir alanı kül etti.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde dün başlayan orman yangınıyla mücadele, hava ve kara ekiplerinin yoğun çalışmalarıyla devam ediyor. Yangın söndürme çalışmaları, hem havadan hem de karadan yapılan yoğun müdahalelerle sürdürülüyor.

Alevlerin etkisiyle yanarak kül olan bölgelerde ağaçlar tamamen yok oldu. Yangının şiddetini gösteren görüntüler, dron ile havadan çekildi ve bu görüntülerde ormanın geniş alanlarının tamamen yanarak siyaha büründüğü açıkça görülüyor.

Mehmet YİRUN ve Nuri ÇAĞLAR'ın Şarköy (Tekirdağ) bölgesinden yaptığı haberde, yangının büyüklüğü ve yıkıcı etkisi vurgulanıyor. DHA tarafından yayınlanan haberde, yangının söndürülmesi için yoğun bir çabanın gösterildiği belirtiliyor.

242628-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.