Tepebaşı Belediyesi, Taraklı yangını için destek gönderdi

Tepebaşı Belediyesi, Taraklı yangını için destek gönderdi
Tepebaşı Belediyesi, Taraklı'daki yangına arazöz ve yardım malzemeleri gönderdi.

Sakarya'nın Taraklı ilçesinde başlayan ve Bilecik'e sıçrayan orman yangınına Tepebaşı Belediyesi destek sağladı. Belediye, yangın söndürme çalışmalarında kullanılmak üzere bölgeye arazöz gönderdi. Ayrıca, yangından etkilenen görevliler ve vatandaşlar için ihtiyaç malzemeleri de bölgeye ulaştırıldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yaşanan yangın felaketiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Ataç, ülkenin zor günlerden geçtiğini ve birçok bölgede orman yangınlarının yaşandığını belirtti. Ağaçların, canlıların ve vatandaşların zarar gördüğünü vurgulayan Ataç, bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde olunması gerektiğini dile getirdi.

Başkan Ataç, yangından etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Gönderilen arazöz ve ihtiyaç malzemelerinin yangınla mücadeleye ve mağdurların desteklenmesine katkıda bulunması hedefleniyor.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.