İSTANBUL, (DHA) - Temizlik araçları ve ekipmanları üreten Kademe A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Fatih Albayrak, belediyelerin ihtiyaçlarına göre Ar-Ge çalışmaları yaparak yüzde 100 yerli ve milli araçlar üretmeye devam ettiklerini söyledi. Albayrak, "İthal ürünlere kıyasla yüzde 50'nin üzerinde tasarruf sağlayan kompakt yol süpürme araçlarına talep geçtiğimiz yılın ilk çeyreğine oranla yüzde 270 arttı" dedi.

Yerli yol süpürme aracı üretimi ile hem yurt içi hem de yurt dışına hizmet verdiklerini aktaran Albayrak, aynı zamanda ithal yol süpürme araçlarına kıyasla satın alma ve kullanım maliyetlerinde yüzde 60'a varan oranlarda tasarruf sağladıklarını dile getirdi. Albayrak, Kademe'nin AGA 6000 ve AGA 2100 serisi, kamu ve özel sektörün ilk tercihleri arasında yer aldığını belirtti.

HER GEÇEN YIL ÜRÜN GAMIMIZA YENİ EKİPMANLAR BEKLİYORUZ

Geçtiğimiz yıla oranla kompakt yol süpürme araçlarına olan ilginin oldukça arttığını söyleyen Albayrak “Yerli ve milli ürünlerimize talep artıyor. Geçtiğimiz yılın ilk çeyreğine oranla kompakt yol süpürme araçlarına olan talep yüzde 270 arttı. Bu artış bizleri oldukça memnun ediyor. Yerli ürünlerimiz yurt dışından getirilen ürünlere göre hem satın almada hem de kullanım maliyetlerinde büyük tasarruf sağlıyor. Belediyelerimizden de bu noktada olumlu geri dönüşler alıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kuruldukları günden bu yana ürün gamını sürekli genişlettiklerini vurgulayan Albayrak, “Her geçen yıl ürün gamımıza yeni ekipmanlar ekliyoruz. Ar-Ge departmanımızla birlikte, her gelen talebin özel ilgi gerektirdiği bilinciyle müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimleri dikkate alarak ürünlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: dha