Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias, ABD Büyükelçisi George J. Tsunis, Yunan Hava Kuvvetleri Komutanı ve Savunma Bakanı Yardımcısı ile birlikte Girit Adası’na gitti. Dendias, “Açık bir mesaj vermek için buradayız” dedi

Odatv'nin aktardığına göre,  Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, ABD Büyükelçisi George J. Tsunis, Yunan Hava Kuvvetleri Komutanı General K. Floros ve Savunma Bakanı Yardımcısı Nikos Hardalia ile birlikte Girit Adası’ndaki Haymana şehrine gitti.

Doğu Akdeniz’in haberine göre, Yunan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Girit’te şu açıklamayı yaptı: “Savunma Bakanı Yardımcısı Nikos Hardalia, Hava Kuvvetleri Komutanı General K. Floros ve ABD Büyükelçisi Bay Tsunis ile birlikte açık bir mesaj vermek için bugün Girit’teyiz. Hanya’dayız. ABD ve Yunanistan, ülkelerin ulusal egemenliğini tehdit edenlere, sınırları değiştirmek isteyenlere, toprak bütünlüğünü tehdit edenlere karşı birlikte durduğuna dair bir mesaj veriyor. Yunan Hava Kuvvetleri ve Amerikan Hava Kuvvetleri, uluslararası hukuku korumak için Girit’te birlikte duruyor.”
 

Editör: Habererk Habererk