Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli görüşmesinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli görüşmesinin perde arkası

 
​Bafra Zafer Partisi İlçe Başkanı Bülent ÇAKIR tarafından yapılan açıklamada, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinde Bafra Belediye Başkan Adayı Selma ERSİN SİPER olarak açıkladı. 
 
Siper’ in açıklamalarında ‘’Herkes için eşit hizmet, gelişmiş bir kent’’ sloganı ile Bafra’mızı harabe haline getirenlerin elinden alınarak, gelişmiş kent seviyesine kavuşturmak için hizmet etmeye ekibi ile birlikte talip olduklarını söyledi.
Sözlerine devam eden siper Bafralı hemşerilerimizin sorunsuz ve daha gelişmiş bir ilçede yaşamayı hak ettiklerini köy ve kent yaşamının bir bütün olduğunu çekilen sıkıntıların çözümü ve projelerle bu yolla çıktıklarını, Bafralıların patronu değil hizmetçisi olacaklarını söyleyerek birçok proje içeresinden bir kısmını açıkladı.
1. Çalışan Kadınların çocuklarının güvende olması için mahallelerde ücretsiz ortak kreş projesini hayata geçireceğiz ve bu konuda eğitim almış öncelikli olarak atanamayan öğretmenler istihdam edilecektir.
2. Çocuklarımızın daha güvenli modern park, eğlence yerleri ve ücretsiz oyun kulüpleri açacağız.
3. Eğitimde fırsat eşitliğine inanıyoruz. Belediye bünyesinde atanamayan eğitimciler aracılığı ile durumu olmayan gençlerimize LGS, YKS, TYT, AYT sınavlarına hazırlık ile rehberlik çalışmaları ve öğretmenler eğitimlerinin yapıldığı, ücretsiz hizmet veren eğitim merkezini hayata geçireceğiz.
4. Engelli vatandaşlarımız için Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi inşa edeceğiz. Engelli olmayan vatandaşlarımız için yapılacak tüm projelerde, engelli olan vatandaşlarımızın için de hayata geçireceğiz.
5. Engelli vatandaşlarımızın hayatın içinde yer alması onlarında hakkıdır. Kültür gezileri icra edilerek hayata daha güzel bir şekilde bakmalarını sağlayacağız.
6. Engelli vatandaşlarımızın yeteneklerinden istifade edilerek iş hayatında aktif olarak yer almalarını sağlayacağız.
7. Bir gün yaşlanacağımız gerçeği ile hareket edilerek, yaşlılarımız için Çınar Evleri Projesini hayata geçireceğiz.
8. Bafra’mızın denizi olup, kullanılamadığını görüyoruz. Bu sebepten dolayı vatandaşlarımızın çevre il ve ilçelere gittiğini biliyoruz. Bafra’ lı hemşerilerimiz Koşu köy mahallesinde denizden istifade etmeleri için her türlü ihtiyaçları için belediye bünyesinde oluşturulacak dinlenme alanları, tuvalet ve tesisler yapılacaktır. Halkımızın tümünün yararlanabilmesi için Bafra’ dan Koşu köy mahallesine uygun fiyat politikası ile servis faaliyeti icra edilecektir. Tesislerimiz kar amacı olamayan tesisler olacaktır. Halkımız sosyal yaşamın içerisinde olmalı çocuklarımız bunları hak ediyor.
9. Çiftçilerimizin ürettiği ürünlerini doğrudan halka sunulması için Çiftçi Pazar marketleri oluşturulacaktır. İhtiyaç sahibi çiftçilerimizin yanında olduğumuzu her zaman hissettireceğiz, bu sebeple sıvı gübre desteği ile çiftçimizi ilk destekleme programı ile başlayacağız.
10. Tarım alanlarının betonlaşmaya yönelik tüm faaliyetlerinin önüne halkımız ile birlikte mücadele ederek geçeceğiz.
Diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Habererk Com