Zafer Partisi'nde kazan kaynıyor. Dün akşam İstanbul’dan Ankara’ya giden Ümit Özdağ ile makam aracında birlikte seyahat ettiği duyurusunu yapan Sevda Gül Tunçer’e tepkiler büyürken, Tunçer'in Özdağ'ın yaptığı iki telefon konuşmasını sosyal medya hesabından paylaşması da ortalığı karıştırdı.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda Gül Tunçer, Twitter hesabından Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yaptığı telefon görüşmelerinin kaydını paylaştı. Tunçer, Özdağ'ın konuşmasının yer aldığı videoları da eklediği paylaşımında "İstanbul-Ankara yolunda Genel Başkana peşpeşe gelen 2 telefon. Biri 6'lı masa yorumu. Diğeri karısı tarafından terk edilen vatandaş. Ona da diyor ki çiçek al pasta yaptırt, bi dakika boş durmuyor bir tane telefonu geri çevirmiyor. Ama adamın kabahati büyükmüş biraz sürün dedi kapattı" ifadelerini kullandı.

Parti Kurucusu Genel İdare Kurulu Üyesi İlkim Yüksel ise tartışmanın odağındaki Tunçer için, "Bu kadın partimize zarar veriyor, itibarsızlaştırıyor. Bu ülkede, Ahmet Kaya şarkıları söyleyerek özel videolar paylaşıp, 'Ümit Özdağ'a en yakın benim,' imajı veriyor. Bu imtiyaz pazarlaması Zafer Partisine zarar verir gibi bununla Türk milliyetçiği yapılmaz! Disipline sevk edilmesini talep ediyorum. Hatta ihraç edilmeli. Genel başkan eminim ki bu talebime tahammül edemeyecek beni gruptan çıkartacaktır. Şeref duyarım." dedi.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Sevda Gül Tunçer'e parti içindeki tepkiler giderek büyüyor.

Editör: Yadigar Hanım